U suradnji s ItGirl portalom i Sisley Paris kozmetikom, donosim vam swatcheve Sisley Paris Phyto-Lip Gloss sjajila, kratku recenziju te look kreiran s jednim od njih.

Sisley Paris Phyto-Lip Gloss sjajila imaju iznimnu snagu pigmentacije i izrazito visok sjaj kojim ne ostavljaju nikog ravnodušnim. Tu je i odličan aplikator koji omogućava precizno i kontrolirano nanošenje. Tekstura sjajila je njegujuća i samim time vrlo ugodna.

 

Bois de Rose #5 je nijansa koja dobro ide uz sva godišnja doba. Jednostavno priziva smokey eyes, a s obzirom na to da je dosta tamna, preporučila bih je za večer. Upravo sam nju odabrala za kreiranje looka.

Pinky #8 je nijansa koja od prikazanih najbolje predstavlja tople dane, posebice ljeto. Za njom ću sigurno često posezati. :)

Plum #9 je vrlo lijepa nijansa, no za mene pretamna, a i više me asocira na hladne dane.

 

Phyto-Lip Gloss su zaista posebna sjajila. Visoki sjaj u kombinaciji s pigmentacijom karakterističnom za ruževe, čini ih vrlo poželjnim dodatkom usnama. :)

 

Sisley Phyto-Lip Gloss sjajilo #5 Bois de Rose

Sisley Phyto-Lip Gloss sjajilo #5 Bois de Rose

Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

 

PR uzorci

Koja vam se nijansa najviše sviđa? Imate li iskustva sa Sisley Paris kozmetikom?

➡️ Prati me na Instagramu!


52 thoughts on “Sisley Paris Phyto-Lip Gloss sjajila”

 1. Zaista su pigmentirana sjajila i svaka je nijansa na svoj način lijepa no ako bih morala jednu izdvojiti bila bi to 5ca :).

  Sve pohvale za look koji je famozan :x

 2. pakiranje i aplikator su mi baš lijepi i praktični ;) Najviše mi se sviđa srednja nijansa na fotkama-nosiva za sve prigode!

 3. never heard of this product but the pigmentations are absolutely out of the world! will love to get my hands on some if i can. i like the first shade (mauve nude shade) best.

 4. I’ve never hear of this brand before, but I need to get my hands on it soon. I’m loving all the shades of lipstick as well as the eyeshadow! BTW you are so pretty!

 5. ne mogu da prestanem da gledam u tvoju kosu :D
  obično me plava asocira na suvo, izgorelo i nedovoljno nahranjeno jer stvarno retko kad sretnem plavu kosu koja izgleda savršeno mekano i zdravo kao tvoja :)
  sjajevi su prelepi, mislim da se meni baš plum najviše dopada :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »