L’Oréal Luxe je pozvao nas, beauty blogerice, na bijeg od gradskih vrućina. Tako smo se u njihovom prostoru relaksirale uz upoznavanje s mnogim Biotherm proizvodima, kao i Clarisonic uređajem kojeg smo imale prilike vidjeti na djelu. Predstavljeni su nam i sami brandovi pa ću se osvrnuti upravo na te podatke.

 

2012. godine Biotherm je proslavio 60. rođendan povodom kojeg sam objavila post iz kojeg možete saznati kako je tekao njegov razvoj. Ovom ću prilikom istaknuti samo detalj koji se odnosi na njegovu jedinstvenost. Naime, 1952. godine rođen je Biotherm (“Biology Thermal”) koji je po prvi puta koristio termalni plankton u kozmetici što je značilo prekretnicu u njezi kože.

Brand je od tada posvećen unapređenju tehnika uzgoja, izolacije i purifikacije planktona i drugih prirodnih sastojaka. Nakon dugog niza godina istraživanja, Biothermovi su stručnjaci izolirali ekstrakt čistog termalnog planktona, odnosno najčišći i najaktivniji dio tog mikroorganizma.

Biotherm je danas jedini beauty brand na svijetu koji se može pohvaliti ovim aktivnim sastojkom, zaštićenim temeljem 12 patenata, a sadržanim u svim njihovim proizvodima. Njegovih 35 hranjivih tvari, vitamina, aminokiselina, ugljikohidrata, lipida i elemenata u tragovima ključni su za zdravlje kože, a upravo je to razlog zbog kojeg svaka Biothermova formula uključuje ekstrakt termalnog planktona.

 

Brand Clarisonic je odnedavno dostupan u Hrvatskoj. Kako sam prisustvovala eventu posvećenom njegovom dolasku, već sam pisala o njemu ovdje. Svakako zavirite u post u kojem vas očekuju slike, video, kao i svi važni detalji vezani uz dostupne nam Clarisonic uređaje.

Ukratko, tajna uspjeha Clarisonic uređaja leži u patentiranoj tehnologiji zvučnih valova. Na tržištu su dostupni proizvodi drugih proizvođača koji rade na principu rotirajućih četki, dok Clarisonic uređaji uključuju pokrete naprijed-natrag, djelujući na prirodnu elastičnost kože kroz vibracije od preko 300 okretaja u sekundi. Vanjske i unutarnje dlačice četke iz pora dubinski uklanjaju nečistoće i masnoće, čime se postiže bolje upijanje proizvoda za njegu. Klinički su rezultati pokazali da se korištenjem uređaja postiže poboljšano upijanje, a uklanjanje make-upa, nečistoća i masnoća je šest puta učinkovitije od nanošenja proizvoda rukom.

 

Bilo je interesantno prisjetiti se nekih podataka o ovim brandovima, a i čuti nešto novo o proizvodima koje još nisam isprobala. Biotherm proizvode volim i često koristim, a recenzije nekih od njih možete pročitati ovdje. Clarisonic uređaj nisam koristila, no prema svemu viđenom djeluje mi vrlo privlačno i cijela priča oko njega čini mi se vrlo uvjerljivom.

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

Summer escape uz Biotherm & Clarisonic

 

Jeste li upoznate s Biotherm i Clarisonic proizvodima? Imate li neke preporuke?

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “Summer escape uz Biotherm & Clarisonic”

  1. predivno su uredili prostor ;) Ma sve mi se sviđa od Biotherma (kreme i parfemi najviše),a clarisonic se nadam pribaviti uskoro

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »