Maybelline New York ove sezone stavlja naglasak na oči. Za postizanje Go Extreme Looka, brand nudi dva noviteta – Colossal Go Extreme maskaru i Master Duo liner.

Maybelline New York Colossal Go Extreme maskara i Master Duo liner

 

 

Colossal Go Extreme maskara

O ovoj maskari, Maybelline New York ističe sljedeće:

Posebnost Colossal Go Extreme maskare je u jedinstvenoj, posebno dizajniranoj i oblikovanoj dršci te u novoj formuli, dodatno obogaćenoj kolagenom. Zbog jedinstvene, dvostruko zakrivljene drške od sada ćete u jednom potezu moći nanositi dvostruko više maskare, a rezultat je brzo i lako postizanje ekstremnog volumena trepavica. Četkica s vrlo dugim dlačicama spiralnog oblika dodatno podiže trepavice i kreira zavodljiv pogled.

Pro-keratinska dugotrajna formula, koja od sada ima 20 puta više kolagena, jača trepavice, povećavajući istovremeno volumen bez ijedne grudice. Zahvaljujući Colossal Go Extreme maskari oči će zablistati zaokružene raskošnim i ekstremno istaknutim trepavicama.

 

Moji dojmovi

Ono što mi se najviše svidjelo kod ove maskare je to što mi je uspjela vizualno produljiti trepavice. Osim toga, četkica dobro razdvoji trepavice, ne stvaraju se grudice i maskara je postojana tijekom cijeloga dana. Što se tiče volumena, moje trepavice ne dobiju pretjerano na njemu, već se najveći napredak vidi po pitanju produljenja.

Općenito, Maybelline New York maskare smatram vrlo dobrima pa, ako ste i vi fanovi istih, ova će vam se sigurno svidjeti.

Maybelline New York Colossal Go Extreme maskara

Maybelline New York Colossal Go Extreme maskara

Maybelline New York Colossal Go Extreme maskara

 

 

Master Duo liner

Brand o lineru tvrdi sljedeće:

Tajna Maybelline New York Master Duo linera je u patentiranom dvostrukom aplikatoru koji povlači ravne, ujednačene linije u dvije debljine. Zahvaljujući kuglastom vrhu, ovisno o pritisku vrha linera, možete povlačiti tanke ili debele linije.

Ovaj je liner također obogaćen ravnomjerno raspoređenim pigmentima u kremastoj teksturi koja bolje prianja uz kapak. Rezultat revolucionarnog aplikatora i suvremene formule su odvažne, intenzivno crne i sjajne linije u debljini kojoj vi želite.

 

Moji dojmovi

Dobar liner mi je važniji od maskare i baš sam se veselila isprobavanju ovog s obzirom na njegov inovativan aplikator. Veselje se nastavilo, pošto mi se liner pokazao odličnim. :)

Vrlo mi se svidjelo to što u jednom potezu mogu povući liniju različite debljine, rotirajući aplikator. Zaista je interesantan, a što je najvažnije, daje sjajne rezultate i jednostavan je za rukovanje. Omogućava precizno nanošenje linije, a sama formula je vrlo pigmentirana i postojana.

Maybelline New York Master Duo liner

Maybelline New York Master Duo liner

Maybelline New York Master Duo linerIzvor: Maybelline New York 

Maybelline New York Master Duo liner

 

Cijene:

  • Colossal Go Extreme maskara – 77,90 kn
  • Master Duo liner – 62,00 kn

 

PR uzorci

Jeste li isprobale ove proizvode? Imate li omiljenu Maybelline New York maskaru/liner?

➡️ Prati me na Instagramu!


59 thoughts on “Maybelline New York Colossal Go Extreme maskara i Master Duo liner”

  1. The Master Duo liner is very appealing… I always have a problem layering liners when I want a thicker line as it tends to be a little ununiform… Will need to pick this up and give it a try.

  2. Nisam isprobala ni jedno ni drugo ali nekako mislim da ću već danas škicnuti tuš :) … zaista impresivna pigmentacija i sviđa mi se da se prilagođava kada trebamo tanju ili deblju liniju. ;)

  3. These products from Maybelline look amazing. I am a huge fan of their mascaras and I can already see myself getting into the Go Extreme Mascara hype!

  4. Oboje mi je baš super iako mislim da maskara na mojim očima ne bi imala neki velik efekat, dok je liner baš baš divan :-)

  5. Anything that makes applying eyeliner easier gets a big thumbs up! Maybelline do great mascaras, I once had their famous one that was pink and green packaging! This looks like another winner.

  6. I like the feature of the liner. I usually don’t like sponge tip applicators like this, but I’d still definitely try it!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »