Nakon dva tjedna korištenja Pantene Pro-V Intensive Repair linije, donosim vam svoje dojmove.

Moja kosa je duga, gusta, izbijeljena i obojena, što znači da je vrlo suha po dužini. Stoga mi je potrebna kvalitetna njega kako mi vlasi ne bi bile lomljive te kako mi kosa ne bi izgledala oštećeno. Također, kao takvoj, mojoj je kosi potrebna dubinska hidratacija kako bi postala mekana i zaglađena. Upravo je Pantene Pro-V Intensive Repair linija djelovala kao pravi odabir za mene te me je nova formula šampona i balzama opisom odmah privukla.

Prisjetimo se: voda iz slavine koju koristimo za pranje kose sadrži male količine bakra, a nakupljanje istog može imati nepovoljan utjecaj na zdravlje kose. Za Pantene Pro-V šampone nove generacije navedeno je da štite jezgru vlasi, čuvajući njenu proteinsku strukturu. Istaknuto je da od prvog pranja, klinički testirana formula smanjuje udio bakra u kosi, pomažući sačuvati prirodnu ljepotu svake vlasi. Stručnjaci Pantene Pro-V razvili su i liniju balzama sa sustavom očuvanja keratina kojima je cilj, kada se kombiniraju sa šamponom, kosu učiniti snažnijom, vidljivo zdravijom te ljepšom.

Šampon mi se pokazao izvrsnim. Svidjela mi se njegova kremasta tekstura koja dodatno ne isušuje kosu što je za mene veliki plus. Iako to nije cilj ove linije, ipak moram spomenuti da me je nova formula ugodno iznenadila temeljitim čišćenjem tjemena. Naime, moja kosa je suha po dužini, no tjeme mi se brzo masti, a kod pranja kose s mnogim šamponima drogerijskog ranga često mi se događa da mi se tjeme već drugi dan zamasti. Ovdje to nije bio slučaj i šampon mi je uspio održati svježinu kose dan dulje, u odnosu na prosječan drogerijski šampon.

Nakon šamponiranja, koristila sam balzam iz iste linije, ali on je ipak bio preblag da potpuno omekša moju izbijeljenu kosu te sam njegu upotpunila fenomenalnom maskom iz iste linije pod nazivom Intensive Moisture. Davnih dana sam je recenzirala, dok se još nalazila u staroj, zelenoj ambalaži. Danas njen izgled prati boje ambalaže šampona i balzama, dakle dolazi u bijelo-zlatnoj kutijici.  Došlo je i do manje izmjene imena, no kvalitetom je ostala ista. I dalje smatram da je to jedna od najboljih maski drogerijskog ranga. Kosu čini vrlo mekom i glatkom, a recenziju iste možete pročitati ovdje.

Kao što sam već napisala, balzam sam svejedno koristila jer njegova formula ima za zadatak očuvanje keratina, a kada se kombinira sa šamponom kosu čini zdravijom i snažnijom. To zaista mogu i potvrditi; moja kosa je postala vidljivo zdravija, dobila je i na sjaju te vjerujem da vam slike koje slijede to mogu dočarati. :)

Naime, kako biste i same mogle vidjeti rezultate, jučer smo Zora s bloga Beauty of Dawn i ja odradile photo shoot. Željka i Katarina, frizerke iz salona ELF (Vrbik 33d, Zagreb) nisu se samo zadržale na pranju i njezi, već su nam kosu i prekrasno isfenirale. Zorina divna crna kosa dobila je kovrče, dok je moja dodatno izravnana. Sve je zabilježeno na fotografijama za koje je zaslužan Mario Poje.

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]Zora i ja

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]
Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]

Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]Zora i ja s ELFicama Željkom i Katarinom

 

Nadam se da vam se sviđaju rezultati te da ćete se i same uvjeriti u izvrsnost ove linije. :)

12 čitateljica će to moći učiniti uskoro. :) Hvala svima na sudjelovanju u darivanju, a random.org odabrao je sljedeća imena: 3. Maja Vostrel, 28. Gordana Laco, 30. Daria M., 59. Ines Santovac, 60. Marija Sambol, 72. Tatjana, 100. Mia, 117. Jasmina Vrgoč, 178. Suzana, 188. Antonela, 204. Gabriela i 208. Mateja.

Čestitam! :) Dobitnice će biti kontaktirane mailom, a svoje podatke moraju dostaviti u roku od 7 dana.
Napomena: Gabriela, tebi nije bilo moguće isporučiti mail pa te molim da mi se javiš do 17.04.2015.

Ovaj post je pod pokroviteljstvom P&G-a.

➡️ Prati me na Instagramu!


20 thoughts on “Pantene Pro-V Intensive Repair [dojmovi i objava dobitnica]”

  1. Iako nemam plavu kosu, znam kako je teško održavati je a da pritom uvek izgleda negovano i svileno, što na dodir, što na oko. Tvoja meni izgleda prelepo, svaka dlaka je na svom mestu i mada bih možda volela da te vidim i sa drugačijom frizurom, smatram da ti duga ravna kosa lepo stoji i da je tvoj zaštitni znak :)

    1. Hvala! :* Mojoj prirodno ravnoj i teškoj kosi ova frizura najbolje odgovara. Primjerice kovrče mi se odmah izravnaju. O kosi kao mom zaštitnom znaku nisam nikad razmišljala, no u zadnje vrijeme mi je to reklo nekoliko ljudi pa izgleda da i želim promjene, ne smijem ih napraviti. :D

  2. Paketić je stigao! ^#(^

    Šamponi su odlični, već nakon prvog pranja kosa je dobila sjaj i svilenkasta je ^#(^ ;)
    Još jednom hvala na poklonu i usb-stiku koji je presladak :D :x

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »