Dvominutna Deep repair maska

Pantene je ovu masku, kao i cijelu Intensive Regeneration kolekciju namijenio jačanju i intenzivnoj regeneraciji kose. Kolekcija se sastoji od šampona, regeneratora, Dvominutne Deep repair maske, Split End Mender seruma i Instant Repair & Overnight Repair spreja koji  kosi daju sjaj i zdrav izgled štiteći je od oštećenja uzrokovanih oblikovanjem i “pucanjem” vlasi. Kosi koja je oštećena, suha i bez sjaja vraćaju vitalnost.

Namjena Dvominutne Deep repair maske je pružanje intenzivne vlažnosti iznimno suhoj i oštećenoj kosi. S obzirom na to da je moja kosa izbijeljena, ne očekujem previše od drogerijskih brandova, ali volim kada me iznenade. :) Tako je bilo ovaj put; maska mi se baš svidjela. Kosa je nakon uporabe mekana i sjajna te se lako raščešljava. Sviđa mi se što je riječ o brzinskom tretmanu. Kako je i vidljivo iz imena, ovu je masku potrebno držati samo 2 minute na kosi što je za mene veliki plus.

Dakle, ovo je jedna od boljih drogerijskih maski, a koja je pritom i cjenovno pristupačna. Svakako isprobajte!

Pantene Dvominutna Deep repair maska

Sastojci

 

Količina: 200 ml

Cijena: 39,90 kn

 

 

Style & Protect Extra Hold pjena

Ova je pjena dio tirkizne linije u koju spadaju proizvodi za oblikovanje za normalnu kosu koja pritom može biti i oštećena i suha.

Iz Pantene-a kažu da je normalna kosa teška te da nije dovoljno fleksibilna. Također, da ima tendenciju upiti vlagu, postati paperjasta te da je podložnija isušivanju i oštećenjima. Razvijajući formulu proizvoda za oblikovanje ovog tipa kose, Pantene znanstvenici posvetili su posebnu pažnju izdržljivosti kose i zaštiti od vlage.

Kolekcija sadrži Curls Extra Hold pjenu, Style & Protect Extra Hold lak za kosu te Style & Protect Extra Hold pjenu koju sam ja isprobala.

Style & Protect Extra Hold pjena sadrži hranjive komplekse kojima pomaže zaštititi kosu od oštećenja uzrokovanih vrućim zrakom i češljanjem. Ima stupanj učvršćivanja 4 od 5 dostupnih, tako da je poprilično snažna.

Nikada ne izrađujem neke komplicirane frizure pošto najviše volim da mi kosa pada ravno. Prirodno je vrlo ravna i kao takva nije ni sklona održavanju kompleksnijih frizura. Ovu pjenu sam isprobala na primjeru nekih jednostavnijih frizura – uglavnom kod klasičnog uvijanja vrhova. Frizura mi je bila dobre postojanosti, a da pritom vlasi nisu bile slijepljene. Vrlo lijepo miriše,a sviđa mi se i činjenica da sadrži hranjive komplekse. Ne mogu potvrditi koliko mi je njegovala kosu, no definitivno je nije oštetila.

Pantene Style & Protect Extra Hold pjena

Sastojci

 

Količina: 200 ml

Cijena: 29,90 kn

 

P&G mi je ustupio navedene proizvode u svrhu recenzije.

Jeste li isprobale neki od navedenih proizvoda? Imate li iskustva s nekim drugim Pantene maskama i/ili pjenama za kosu?

➡️ Prati me na Instagramu!


22 thoughts on “Pantene Dvominutna Deep repair maska i Style & Protect Extra Hold pjena”

  1. Pantene nisam godinama koristila, ali imam odnedavno ovu masku, pa ću je isprobati. :) Ako su pozitivni tvoji dojmovi, nadan se da će i kod mene biti tako. ;) Dok pjene nemam baš običaj koristiti.

          1. Ja se nadam :D Otkrila sam jedan trik pa ako mi koji regenerator ili maska ne budu dobri koristim ih za brijanje nogu :D

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »