Prije nekih mjesec dana kupila sam ovaj tuš i svih ovih dana vjerno ga koristila. Oduševio me je kada sam ga prvi put isprobala – linija je na kraju dana izgledala isto kao kada sam nanijela tuš.

Ima tanki kistić kojim je jednostavno povući preciznu liniju. Vodootporan je, dobre pigmentacije i intenzivne crne boje čiji je završetak mat. Sve mi se svidjelo, a još je uz to i vrlo povoljne cijene – 21,90 kn (3 ml). Činio se savršenim u početku, no potom sam počela primjećivati njegove mane.

Primijetila sam da povučene linije pucaju kada se osuše. Pucanje i nije neki veliki problem, jer to zapravo nije jako vidljivo te je unatoč tome vrlo postojan. Čak mi se čini kao da se s vremenom počeo kvariti, jer prvih dana nisam uočila pukotine. Tada je i nastao ovaj look. No, ono što mi je predstavilo veliki problem je to da mi je jednom prilikom tuš doslovno otpadao s kapaka. Konkretno, otpadao mi je iz unutarnjih kutova očiju, gdje mi je i inače najčešće pucao. To se dogodilo kada sam napravila deblju liniju, dakle kada sam nanijela nekoliko slojeva za lijepu, punu liniju.

Mislila sam da će ovo biti pozitivna recenzija te sam vam samo željela pokazati ovaj look, ali prije par dana mi se ovo dogodilo. Od tada ga koristim samo za tanje linije, koje zahtijevaju 1 – 2 premaza i pritom nemam problema, stoga ću ga nastaviti koristiti isključivo tako.

essence liquid ink waterproof eyelinerKorišteni proizvodi: essence liquid ink waterproof tuš, Huda Beauty Samantha trepavice, Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Blonde, ABH Eye Lights Matte Buff, MAC Pro Longwear Paint Pot Bare Study & MAC olovka Prunella

 

essence liquid ink waterproof eyelineressence liquid ink waterproof eyeliner

 

Koristite li tekuće tuševe? Jeste li isprobale ovaj?

➡️ Prati me na Instagramu!


16 thoughts on “essence liquid ink waterproof eyeliner”

 1. Pročitala sam već nekoliko recenzija gdje se cure žale na ovaj tuš :/
  prvi put čujem da jedan tuš tako popuca.. to je onda grozno,,,
  šteta, jako lijepo izgleda na očima,,,
  preporučujem ti da probaš Catriceov tekući tuš, nijansa Dating Joe Black (košta oko 30 kuna), a meni je odličan,, samo njega koristim zadnjih godinu i nešto dana :D

  1. Ovo je slikano na dan kupnje i bila sam oduševljena njime. Ubrzo sam počela primjećivati pukotine, ali one stvarno nisu bile jako vidljive, tako da ih ne bi ni primijetila na slici. Otpadanje tuša je bilo veliko razočarenje. Srećom, dogodilo se samo jednom i od tada ga nanosim u tankom sloju.

   Znam za njega i već ga neko vrijeme planiram kupiti. :) Svakako hoću čim malo smanjim zalihe tuševa. :D

  1. Bila sam oduševljena njime na početku kada su i nastale slike. Izgleda da se dosta cura žali na isto pa, ako se odlučiš za kupnju, preporučujem da se zadržiš na tanjim linijama. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »