Max Factor

 

Lipfinity ruž za usne u nijansi 022 Forever Lolita

Lipfinity je tekući ruž za usne koji dolazi u paketu s prozirnim sjajilom. Znatno je drugačiji od svih ruževa koje sam do sada probala.

Ovaj se duo nanosi na sljedeći način: ruž se nanese na usne te se pričeka oko 60 sekundi da se osuši, a potom se nanese sjajilo. Preporučuje se sjajilo nanositi više puta dnevno kako bi se usnama osigurala hidratacija i sjaj. Za sam ruž je navedeno da se zadržava na usnama do čak 24 h. Iako ga nisam toliko testirala, u ovom slučaju bi to čak moga biti i istina. Naime, kada se ruž nanese on se u potpunosti fiksira i uopće se ne skida s usana. Ne mogu ga obeshrabriti ni hrana, ni piće. Skida se uz pomoć uljnog odstranjivača šminke.

Zvuči idealno, no ipak ima nekih nedostataka. S usana nestaje tako da popuca i pritom se mrvi pa se tijekom dana osjete sitne mrvice, ali to nije ništa strašno. Upravo zbog toga što naneseni sloj popuca, problem je što usnama daje isušen izgled. Nijansa koju sam ja koristila je 022 Forever Lolita i kod tako svijetle nijanse isušenost je dolazila do izražaja, a vjerujem da to ne bi bilo toliko upečatljivo kod nekih tamnijih nijansi. U ovoj se i tako nisam našla pa svakako mislim isprobati i neku drugu nijansu, jer me postojanost fascinira.

Cijena: 64,90 kn

 

Colour Elixir sjajilo u nijansi 30 Captivating Ruby

Colour Elixir je ovoljetni novitet koji dolazi u 12 nijansi. Isprobala sam vrlo lijepu nijansu crvene pod nazivom 30 Captivating Ruby. Sjajilo je vrlo hidratantno, nije nimalo ljepljivo, vrlo je dobre pigmentacije te je ugodnog mirisa. Postojanosti je tipične za sjajilo; na usnama se zadržava 1-2 sata.

Cijena: 65,90 kn

 

Max Factor Lipfinity ruž za usne 022 Forever LolitaLipfinity ruž za usne 022 Forever Lolita

Max Factor Lipfinity ruž za usne 022 Forever LolitaLipfinity ruž za usne 022 Forever Lolita

Max Factor Lipfinity ruž za usne 022 Forever LolitaLipfinity ruž za usne 022 Forever Lolita

 Max Factor Colour Elixir sjajilo 30 Captivating RubyColour Elixir sjajilo 30 Captivating Ruby

 Max Factor Colour Elixir sjajilo 30 Captivating RubyColour Elixir sjajilo 30 Captivating Ruby

Max Factor Lipfinity ruž za usne 022 Forever Lolita & Colour Elixir sjajilo 30 Captivating RubyLipfinity ruž za usne 022 Forever Lolita & Colour Elixir sjajilo 30 Captivating Ruby

Max Factor Colour Elixir sjajilo 30 Captivating Ruby & Lipfinity ruž za usne 022 Forever LolitaColour Elixir sjajilo 30 Captivating Ruby & Lipfinity ruž za usne 022 Forever Lolita 

 

 

Glossfinity lak za nokte u nijansi 149 Forever Wine

Forever Wine je zaista prekrasna nijansa koju ću zasigurno često nositi za vrijeme hladnijih dana. Odlične je teksture, dovoljan je samo jedan namaz, a na noktima se zadržava 4 dana.

Cijena: 49,90 kn

 

Max Effect mini lak za nokte u nijansi 55 Flamenco Girl

Savršena ljetna nijansa od koje se nisam odvajala ovo ljeto. Brzo se suši, može proći i samo s jednim slojem, a na noktima se zadržava 2 dana.

Cijena: 19,90 kn

 

Max Effect mini lak za nokte u nijansi 54 Pink Lolita

Još jedna Lolita s kojom se nisam pretjerano družila. Kao i Flamenco Girl, i ovaj se lak brzo suši, zadržava se 2 dana na noktima bez popravaka, a najbolje je nanositi ga u 2 sloja pošto su kod jednog vidljivi tragovi četkice.

Cijena: 19,90 kn

Svi lakovi imaju usku četkicu koja meni nije omiljena, ali može proći uz odličnu teksturu Forever Wine i Flamenco Girl lakova.

Max Factor Glossfinity lak za nokte 149 Forever Wine, Max Effect mini lak za nokte 54 Pink Lolita i Max Effect mini lak za nokte 55 Flamenco GirlGlossfinity lak za nokte 149 Forever Wine, Max Effect mini lak za nokte 54 Pink Lolita i Max Effect mini lak za nokte 55 Flamenco Girl

Max Factor Glossfinity lak za nokte 149 Forever WineGlossfinity lak za nokte 149 Forever Wine

Max Factor Max Effect mini lak za nokte 55 Flamenco GirlMax Effect mini lak za nokte 55 Flamenco Girl

Max Factor Max Effect mini lak za nokte 54 Pink Lolita i Max Effect mini lak za nokte 55 Flamenco Girl & Glossfinity lak za nokte 149 Forever WineMax Effect mini lak za nokte 54 Pink Lolita i Max Effect mini lak za nokte 55 Flamenco Girl & Glossfinity lak za nokte 149 Forever Wine

 

PR uzorci

Jeste li isprobale neki od navedenih proizvoda?

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “Max Factor proizvodi za usne i nokte”

  1. Kada sam čitala o Lipfinity ružu, imala sam dojam da si opisala Manhattan Lips2Last ruž. Isti su izgleda. :D

  2. Ruž me jako iznenadio-boja u samom pakiranju mi nije nešto,ali na tvojim usnama je baš ona koju bih i sama izabrala :) Sjajilo je baš lijepo i imam već fuksijastu nijansu (a sada bih i ovu tvoju). Lakove sam prošle godine kupila i jako se razočarala-nisu mi mogli ni dan izdržati (ali su nijanse divne)

    1. Meni se najviše svidjela postojanost ruža pa ću morati isprobati neku drugu nijansu. Sjajila su baš lijepa. Pretpostavljam da misliš na mini lakove, jer su oni lošije postojanosti. Meni u izdržali dva dana na noktima.

      1. onda su moje nijanse očito bile lošije (kupila sam tamno crveni i tamnoljubičasti lak u velikom pakiranju) jer mi niti jedno popodne nisu izdržale…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »