U Provansi, sezona ljeta simbolizira začetak žetve citronovca. Na svom putu prema destileriji, zeleni miris ubranih listova citronovca preplavljuje zrak i sljubljuje se s vodenastom svježinom obližnjih rijeka i potoka. Rashlađujući miris iskričavog citronovca obavijen svježinom brzaca hladnih provansalskih rijeka…

L’Occitane je mirisno putovanje citronovca ulovio u ovom citrusnom mirisu obgrljenom razigranim i osvježavajućim notama. Eau de Toilette Frisson de Verveine – Ledena svježina Citronovca je iskričavi vodenasti miris, prošaran voćnim koktelom limuna i bergamota te osnažen rashlađujućim notama citronovca i krastavca. Sadržava organski citronovac iz Provanse i prirodnu izvorsku vodu.

 

Dakle, L’Occitane je za ovo ljeto osmislio osvježavajući miris s citronovcem u glavnoj ulozi. Riječ je o imitiranom izdanju kojem je glavni sastojak ekstrakt organskog citronovca iz Provanse.

U uvodu je nešto rečeno o notama, no evo ih svih na okupu:
Gornje note – limun i bergamot
Srce mirisa – citronovac i krastavac
Donje note – mošus i cedar

Ovo je prije svega citrusno-zeleni miris i kada ga nanesete upravo se istakne citrusna oštrina koja se potom izmiješa sa zelenim notama. Intenzitet potraje tek kratko vrijeme,a zatim miris slabi te se razvuče u drvenastu notu cedra te mošus koji neko vrijeme fiksira miris za kožu. No, riječ je o toaletnoj vodici, stoga se ne zadržava dugo na njoj, već je potrebno višestruko osvježavanje tijekom dana.

Ledena svježina Citronovca je pravi ljetni osvježavajući miris koji je namijenjen i ženama i muškarcima. Ljeti najradije koristim upravo lagane citrusne mirise, stoga se ovaj vrlo dobro uklopio u moju svakodnevicu.

 

L'Occitane Ledena svježina Citronovca EdT

L'Occitane Ledena svježina Citronovca EdT

 

Količina: 100 ml

Cijena: 354 kn

Sastojci

 

PR uzorak

Jeste li isprobale neki proizvod iz Ledena svježina Citronovca kolekcije? Kakve mirise koristite ljeti?

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “L’Occitane Ledena svježina Citronovca EdT”

  1. Izgleda predivno na fotkama :) Ljeti koristim ovakve ili slicne mirise-trenutno imam Elizabeth Arden green tea u plavoj varijanti iliti Mediteran :)

  2. Mislim da je ovo idealan parfem za mene, jer obožavam citrusne note ljeti, a mošus zimi, mislim da ga ima u svim mojim parfemima xD super što parfem nije cijelo vrijeme skroz citrusi, več postaje polako drvenasti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »