U Provansi, sezona ljeta simbolizira začetak žetve citronovca. Na svom putu prema destileriji, zeleni miris ubranih listova citronovca preplavljuje zrak i sljubljuje se s vodenastom svježinom obližnjih rijeka i potoka. Rashlađujući miris iskričavog citronovca obavijen svježinom brzaca hladnih provansalskih rijeka…

L’Occitane je mirisno putovanje citronovca ulovio u ovom citrusnom mirisu obgrljenom razigranim i osvježavajućim notama. Eau de Toilette Frisson de Verveine – Ledena svježina Citronovca je iskričavi vodenasti miris, prošaran voćnim koktelom limuna i bergamota te osnažen rashlađujućim notama citronovca i krastavca. Sadržava organski citronovac iz Provanse i prirodnu izvorsku vodu.

 

Dakle, L’Occitane je za ovo ljeto osmislio osvježavajući miris s citronovcem u glavnoj ulozi. Riječ je o imitiranom izdanju kojem je glavni sastojak ekstrakt organskog citronovca iz Provanse.

U uvodu je nešto rečeno o notama, no evo ih svih na okupu:
Gornje note – limun i bergamot
Srce mirisa – citronovac i krastavac
Donje note – mošus i cedar

Ovo je prije svega citrusno-zeleni miris i kada ga nanesete upravo se istakne citrusna oštrina koja se potom izmiješa sa zelenim notama. Intenzitet potraje tek kratko vrijeme,a zatim miris slabi te se razvuče u drvenastu notu cedra te mošus koji neko vrijeme fiksira miris za kožu. No, riječ je o toaletnoj vodici, stoga se ne zadržava dugo na njoj, već je potrebno višestruko osvježavanje tijekom dana.

Ledena svježina Citronovca je pravi ljetni osvježavajući miris koji je namijenjen i ženama i muškarcima. Ljeti najradije koristim upravo lagane citrusne mirise, stoga se ovaj vrlo dobro uklopio u moju svakodnevicu.

 

L'Occitane Ledena svježina Citronovca EdT

L'Occitane Ledena svježina Citronovca EdT

 

Količina: 100 ml

Cijena: 354 kn

Sastojci

 

PR uzorak

Jeste li isprobale neki proizvod iz Ledena svježina Citronovca kolekcije? Kakve mirise koristite ljeti?

bloglovin'

Instagram

14 thoughts on “L’Occitane Ledena svježina Citronovca EdT”

  1. Izgleda predivno na fotkama :) Ljeti koristim ovakve ili slicne mirise-trenutno imam Elizabeth Arden green tea u plavoj varijanti iliti Mediteran :)

  2. Mislim da je ovo idealan parfem za mene, jer obožavam citrusne note ljeti, a mošus zimi, mislim da ga ima u svim mojim parfemima xD super što parfem nije cijelo vrijeme skroz citrusi, več postaje polako drvenasti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »