Čim sam vidjela najavu za Dior ljetnu kolekciju, znala sam da će ovaj divni highlighter biti moj. Baš sam i bila u potrazi za nekim kvalitetnim highlighterom, a nekako sam znala da s Diorovim neću pogriješiti.

Prekrasnim izgledom mami uzdahe, no i pri apliciranju je izvrstan – finog je mljevenja i odlične pigmentacije. S obzirom na takvu pigmentaciju, dovoljno je tek lagano prijeći po površini proizvoda te ga nanijeti na kožu. Ostavlja prekrasan sjajni trag i izvrsne je postojanosti. Dolazi u pakiranju s kistom za kojeg nisam očekivala da ću ga koristiti pošto mi se nije činio dovoljno preciznim. Naime, malen je i debeljuškast i kao takav nije idealan, no ipak često posežem za njime jer se pokazao vrlo dobrim pri aplikaciji.

Iako ovaj proizvod koristim već neko vrijeme, površina samog highlightera izgleda gotovo netaknuto. Postoje tek male naznake korištenja, kao što je to slučaj i kod drugih Diorskin Nude proizvoda ovakvog tipa (npr. kod Tan Paradise Duo-a). Također, poput njih, ni ovaj se proizvod uopće ne trusi.

Oduševljena sam njime i nemam baš niti jednu zamjerku. S obzirom na iznimno malu količinu praha koji koristim pri svakom nanošenju, ovaj će mi proizvod zasigurno duuugo trajati.

Dior Dorskin Nude Tan Transat Edition Golden Shimmer Powder

Dior Diorskin Nude Tan Transat Edition Golden Shimmer Powder

Dior Diorskin Nude Tan Transat Edition Golden Shimmer Powder

Dior Diorskin Nude Tan Transat Edition Golden Shimmer Powder

Dior Diorskin Nude Tan Transat Edition Golden Shimmer Powder

 

Količina: 6,5 g

Cijena: £40 (oko 383 kn)

 

Posjedujete li neki proizvod iz Diorskin Nude kolekcije? Koji highlighter trenutno koristite?

➡️ Prati me na Instagramu!


57 thoughts on “Dior Diorskin Nude Tan Transat Edition Golden Shimmer Powder”

  1. Još jednom hvala :x i slažem se s tobom, ovo je nepotrošivo te iako ga koristim čitavo ljeto jednostavno izgleda kao da je kupljen nekidan. Efekt kji ostavlja je besprijekoran

  2. Wow, that emboss pattern and packaging is somewhat classy! I like it, but I don’t think I’m gonna own it because I feel that I like matte look. Great post!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »