Svaki dan tijekom ovog mjeseca u dm-u je moguće osvojiti jedan poklon-bon u vrijednosti 1.000 kuna za kupnju u Shoosteru, a od 16. do 31. kolovoza i dizajnersku maramu KRIE designa.

 

30 poklon-bonova za Shooster

Osobe koje imaju problema s peruti nevoljko o tome pričaju i često se srame činjenice da imaju problema s vlasištem. Upravo su na njih ovog kolovoza mislili P&G i dm organiziravši vrlo vrijednu nagradnu igru.

Naime, tijekom kolovoza kupce Head&Shouldersovih proizvoda za njegu kose i vlasišta koje muči perut očekuje čak 30 poklon-bonova u vrijednosti od 1.000 kuna za kupnju u Shoosteru. Sve što je potrebno jest kupiti dva proizvoda Head&Shoulders pri jednoj kupnji, sačuvati račun i prijaviti se sms-porukom za sudjelovanje u nagradnoj igri. Sretni dobitnici bit će izvučeni na kraju nagradne igre.

Head&Shoulders: Jednostavno je biti posebna!

 

 

KRIE design marame

Oni, pak, koji od 16. do 31. kolovoza u bilo kojem dm-u u Hrvatskoj pri jednoj kupnji kupe dva proizvoda Pantene, od kojih je jedan tretman za kosu, odmah na blagajni osvajaju predivnu dizajnersku maramu KRIE design, koju je posebno za ovu kampanju dizajnirala Kristina Burja.

Proizvodi Pantene Intensive Repair namijenjeni su upravo oštećenoj kosi. Kolekcija koju čine šampon i balzam osnova je njege kose s oštećenjima, a za potpuno zadovoljnu i ponovno lijepu i sjajnu kosu tu su 2-minutna maska za njegu kose Pantene Intensive Repair i serum za ispucale vrhove Pantene Intensive Repair Split End Mender nakon čije će uporabe vaša kosa ponovno biti savršeno glatka i lijepa.

Tretman, tj. masku za kosu sam već recenzirala pa svakako bacite pogled na moje dojmove (recenzija).

Pantene: Jednostavno je biti posebna! Dodatne fotke marame

 

PR objava

Jeste li isprobale neki od navedenih proizvoda? Podijelite svoje dojmove.

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


8 thoughts on “Jednostavno je biti posebna!”

  1. Marama mi je prekrasna, gledam je po postovima i kod tebe i kod rugih cura, mislim da ću kupiti dva proizvoda da je dobijem :D

  2. Koristila sam te 2 vrste proizvoda,ali ipak sam za nijansu više zadovoljna sa Pantene,pogotovo maska za kosu,odlična je ;)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »