Nedavno je tržište izašao Nivea Protect & Refresh sprej. Inovacija se sastoji u posebnom mehanizmu špricanja koji omogućava korištenje spreja iz svakog kuta – čak i kad je okrenut naopako, a prisutan je i osvježavajući efekt te brzoupijajuća formula koja ne ostavlja tragove.

Ovaj proizvod odlično osvježava i zato je pravi užitak nanositi ga, a uz to i lijepo miriše. Zbog nemasne teksture nema straha od zaprljanja odjeće pa je odličan za svakodnevno korištenje, čak i kada niste na plaži.

SPF 20 spada pod srednju razinu zaštite, a u ponudi se još nalazi SPF 30 koji spada pod visoku zaštitu. Dolazi u pakiranju od 200 ml, a cijena mu je 89 kn.

NIVEA Protect & Refresh osvježavajući sprej za sunčanje

NIVEA Protect & Refresh osvježavajući sprej za sunčanje

Sastojci
Nivea je navela na ambalaži savjete za optimalnu zaštitu od sunca od kojih ću izdvojiti neke (te ih malo nadopuniti):

  • Nanesite bogati sloj proizvoda prije izlaganja suncu i često ponovno nanosite, osobito nakon plivanja, znojenja i brisanja ručnikom kako biste održali početnu razinu zaštite (preporučuje se oko 36 g, odnosno 6 punih žličica proizvoda za adekvatnu zaštitu te ponovno nanošenje svaka 2 sata).
  • Izbjegavajte izlaganje i dugi boravak na intenzivnom podnevnom suncu (od 11 – 17 h je sunčevo zračenje najjače).
  • Bebe i malu djecu nemojte izlagati izravno na sunce.
  • Nosite zaštitnu odjeću, a nezaštićene dijelove tijela namažite proizvodom za zaštitu.
  • Niti jedan proizvod za zaštitu ne pruža 100% zaštitu (SPF 15 štiti od 93%, SPF 30 od 97%, a SPF 50 od 98% UVB zraka, a zaštita od UVA zraka iznosi najmanje 1/3 od SPF oznake).

 

Mene je ovaj proizvod oduševio ponajviše zbog osvježavajućeg efekta. Taj dodatak zaštiti čini boravak na suncu podnošljivijim. Nakon sunčanja, preporučujem hidratiziranje kože odličnim Nivea Smooth Sensation Body Soufflé-om (recenzija).

 

PR uzorak

Čime se ovoga ljeta štitite od sunca? Jeste li isprobale Nivea Protect & Refresh sprej?

➡️ Prati me na Instagramu!


22 thoughts on “Nivea Protect & Refresh osvježavajući sprej za sunčanje”

  1. Potpisujem sve napisano i rečeno ;) Probala,koristim i extra je…Baš mi odgovara jer ima dovoljan zaštitni faktor za mene,osvježavajući je i što je najvažnije nema masnih tragova i osjećaja ljepljivosti kože ;)…Ma ODLIČAN ;)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »