Rejuvenate Microdermabrasion System kućna je alternativa profesionalnim tretmanima mikrodermoabrazije, koji su dostupni samo u kozmetičkim salonima. Microdermabrasion System dolazi s jednom od 3 kreme: Rejuvenate (za normalnu do osjetljivu kožu), Brighten (za neujednačenu, suncem oštećenu kožu te kožu na kojoj su se pojavili znakovi starenja) i Clarify (za masnu kožu, kožu koja ima problema s aknama i proširenim porama).

Ovaj uređaj radi na principu sonične metode te dolazi s dvije glave. Jedna je u obliku spužve, dok je druga u obliku četke. Prva služi mikrodermoabraziji i koristi se s kremom, dok je potonja namijenjena klasičnom čišćenju lica.

Svoje dojmove o ovom sistemu već sam podijelila s vama. Recenziju možete pročitati ovdje. Ovom prilikom jedna od vas moći će i sama isprobati sistem. :)

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

 

 

[Za sudjelovanje]

Odlučite se za jedan od sistema (Rejuvenate, Brighten ili Clarify) pa u područje za komentare, na blogu i/ili na Facebooku (ispod slike), napišite koji biste željele osvojiti. Dakle upišite:

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System
ili
DermaTx Brighten Microdermabrasion System
ili
DermaTx Clarify Microdermabrasion System

 

Osim u uvodu posta, više o svakom sistemu možete pročitati na DermaTx stranici.

Darivanje je otvoreno za čitateljice iz cijeloga svijeta osim s područja SAD-a, a završit će 03.03.2016. u 23:59. Slučajnim odabirom bit će odabrana jedna dobitnica koja će biti kontaktirana putem e-maila koji upiše pri komentiranju na blogu, odnosno putem privatne poruke ili statusa na Facebooku. Svoje podatke mora dostaviti u roku od 7 dana. Također, ime dobitnice bit će objavljeno na dnu ovog posta.

Napomene:

  • Nagrada će biti poslana iz Velike Britanije od strane DermaTx-a.
  • Za sudionice koje žive izvan EU: eventualne troškove carine, snosit će sama dobitnica.

 

Ovo darivanje omogućio je DermaTx! :x

 

Dobitnica je Barbara Barišić! Čestitam! :)
Hvala svima na sudjelovanju! :*

 

➡️ Prati me na Instagramu!


185 thoughts on “Rođendansko darivanje #5: DermaTx Microdermabrasion System”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »