Rejuvenate Microdermabrasion System kućna je alternativa profesionalnim tretmanima mikrodermoabrazije, koji su dostupni samo u kozmetičkim salonima. Microdermabrasion System dolazi s jednom od 3 kreme: Rejuvenate (za normalnu do osjetljivu kožu), Brighten (za neujednačenu, suncem oštećenu kožu te kožu na kojoj su se pojavili znakovi starenja) i Clarify (za masnu kožu, kožu koja ima problema s aknama i proširenim porama).

S obzirom na to da je moja koža normalna, stigao mi je Rejuvenate sistem, a sadržavao je sljedeće: Rejuvenate mikrodermoabrazivnu kremu od 75 ml za koju je navedeno da bi trebala biti dostatna za 3-4 mjeseca korištenja, uređaj koji radi na principu sonične metode te dvije glave. Jedna je u obliku klasične četke, dok je druga u obliku spužve.

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

 

 

Mikrodermoabrazija – upute za korištenje:

Koristi se tako da se mala količina kreme nanese na čistu, vlažnu kožu te se potom umasira uz pomoć uređaja i to isključivo glavom od spužve. Koža se tretira kružnim pokretima, 2 minute. Ne smije se koristiti na okoloočnom području te treba paziti da krema ne uđe u oči. Nakon tretmana ostatke kristala treba ukloniti toplom vodom, posušiti lice te nanijeti hidratantnu kremu.

 

[Moja opažanja]

Krema sadrži kristale korunda (aluminij oksid) – iste onakve kakvi se koriste u uređajima za mikrodermoabraziju u dermatološkim klinikama. Djeluje poput nekog mehaničkog pilinga, samo što se ne utrljava prstima već uz pomoć soničnog uređaja i glave od spužve. Dakle, krema je ispunjena sitnim, fino mljevenim kristalima koje možete osjetiti pod prstima, no kada tretirate kožu uz pomoć uređaja, uopće ih ne osjetite. Kao da se ništa ne događa. Niti malo ne grebu po koži, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog korištenja – koža je dubinski očišćena te postane vidljivo blistava. Uz to je vrlo mekana i glatka. Preporučuje se koristiti ga 1-2 puta tjedno, a svako daljnje korištenje daje još uvjerljivije rezultate. Pore su pročišćene i manje nepravilnosti uklonjene. Nakon tretiranja kože, proizvodi za njegu se bolje upijaju što mi se također vrlo svidjelo. Oduševljena sam nježnošću ovog sistema te dobivenim rezultatima.

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

 

 

Čišćenje lica – upute za korištenje:

Sistem sadrži i glavu u obliku klasične četke. Ona se može koristiti svaki dan za čišćenje lica. Ne služi uklanjanju make-upa, a koristi se uz pomoć nekog uobičajenog proizvoda za čišćenje lica koji se kružnim pokretima utrljava u vlažnu kožu u trajanju od 2 minute. Treba izbjegavati okoloočno područje. Nakon tretmana, isprati lice, posušiti ga i nanijeti hidratantnu kremu.

 

[Moja opažanja]

Uz tretiranje kože pomoću Rejuvenate kreme, zaista nisam imala potrebu čistiti lice i ovom četkom. Stoga, ovu sam glavu isprobala samo u nekoliko navrata.

Vrlo je nježna i kao takva pogodna za osjetljivu kožu, ali nije me osvojila. Iako radi na principu sonične metode, vibracije su slabije nego li je to slučaj kod nekih poznatijih uređaja. Primjerice, mogla sam ih usporediti s onima Braun Face 2 u 1 uređaja koji je izvrstan. Pokazalo se da DermaTx uređaj nije dostatan za dubinsko čišćenje lica uz pomoć ove četke pa se ne može mjeriti s nekim popularnim uređajima. Tek kada bi imao više brzina mogao bi im konkurirati. Ovdje je ponuđena brzina prilagođena mikrodermoabraziji i za to je idealna.

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System

 

 

Zaključak

Po pitanju mikrodermoabrazije, DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System je izvrstan. Osvojio me je svojom nježnošću, a istovremeno snažnom učinkovitošću. Pruža odlične rezultate. Dobro je što se u paketu nalazi i četka za usputno nježno čišćenje lica, ali njezin učinak je zanemariv, dok izvrsnost ovog sistema leži isključivo u mikrodermoabraziji. Stoga, preporučujem kupnju ovog uređaja i kreme jedino ako vas zanimaju tretmani mikrodermoabrazije. U tom slučaju, sigurna sam da će vas sistem oduševiti.

 

DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System moguće je kupiti ovdje po cijeni od £59 (oko 635 kn). S obzirom na to da je riječ o novitetu na tržištu, cijena je trenutno niža, dok puna cijena iznosi £79 (oko 850 kn).

 

Koristite li uređaje ovog tipa? Jeste li bile na tretmanima mikrodermoabrazije?

 

PR uzorak

➡️ Prati me na Instagramu!


8 thoughts on “DermaTx Rejuvenate Microdermabrasion System”

  1. Djeluje zanimljivo, pogotovo ovaj dio da je nježan a učinkovit kod mikrodermoabrazije. Ja nisam bila na takvim tretmanima, ali sam zapamtila kad je moja prijateljica bila prije dvije godine. Strašno joj je lice crveno bilo, sve joj se upalilo i trajalo je neko vrijeme dok joj se koža oporavila. Nisam zapamtila kako se zove salon u kojem je to radila u Zg.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »