Iz RoC-a navode sljedeće:

Novi, inovativni Pro-Correct intenzivni koncentrat kombinacija je dviju moćnih anti-age tehnologija, RoC Retinola (0,1%) i hijaluronske kiseline. Njegova visoka učinkovitost na vidljive znakove starenja potvrđena je najnovijim kliničkim studijama. Pruža trenutni učinak smanjivanja vidljivih znakova starenja te dugotrajni učinak punjenja bora iznutra. Inovativna RoC-ova formulacija posebna je zbog svoje visoke bioraspoloživosti, a klinička studija pokazuje sve bolje rezultate s obzirom na duži period korištenja RoC Retinola. Koncentrat se može koristiti samostalno ili u kombinaciji s bilo kojim RoC anti-age proizvodom.

RoC Pro-Correct koncentrat

 

[Moji dojmovi]

Specifičnost ovog koncentrata je ta da ne izgleda kao uobičajeni koncentrati. Ovaj dolazi u obliku kreme i na njega nije potrebno nanositi nikakve dodatne proizvode. Naime, kao takav je bogate teksture i dovoljno je hidratantan. Kako će ovaj proizvod biti najinteresantniji osobama zrele kože, vidi se da su u RoC-u pri kreiranju istog mislili upravo o takvoj koži koja je u pravilu suha.

Koristila sam ga tako da sam ga nanosila jednom dnevno. Nanijela bih ga prije spavanja na cijelo lice, izbjegavajući okoloočno područje.

Brzo sam primijetila prve rezultate; nakon nekih tjedan dana nepravilnosti su se ublažile. Daljnjim korištenjem, tekstura kože postajala je sve bolja, pore i borice su dobile blaži izgled, koža je postala glatka i blistava te pročišćena od sitnih mrljica. Kada sam postigla željeni izgled, smanjila sam upotrebu koncentrata te ga nanosila otprilike svake druge noći.

Nije mi izazvao nikakve iritacije i, iako je umanjivao nepravilnosti, niti u jednom trenutku nije bio agresivan. Dakle, u mom se slučaju RoC Pro-Correct koncentrat pokazao nježnim i učinkovitim.

Dostupan je u svim boljim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Cijena (30 ml): 328,00 kn
Sastojci

 

PR uzorak

Jeste li isprobale neki RoC proizvod?

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “RoC Pro-Correct koncentrat”

  1. Odličan post! Ja već dva mjeseca koristim RoC okoloočnu Pro-Sublime kremicu, odnosno dvije su tubice u pakiranju i to je najbolji proizvod protiv podočnjaka i bora ikad!! Košta ko suho zlato, ali doslovno izbriše sve. Ovaj koncentrat zvuči odlično, mogla bih i njega isprobati, vidim da je i njemu cijena dosta visoka.

    1. Hvala! :) Kad kažeš da je tako dobra, onda obavezno moram isprobati tu okoloočnu. :) Vjerujem da bi ti se koncentrat svidio. Inače, Pro-Correct linija sadrži i jeftinije te blaže varijante – fluid i kremu (254,11 kn; 40 ml). Sadrže 0,04% retinola.

      1. Kupila sam fluid, našla sam za 235 kn :-) tekstura je stvarno ugodna, a za rezultate treba malo pričekati. Doduše, nemam puno bora, ali bolje spriječiti nego liječiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »