Danas vam donosim swatcheve cjenovno pristupačnih holiday lakova, odnosno lakova koji su se meni učinili zgodnima za nošenje u blagdansko vrijeme. Tu su i kratki dojmovi o istima, a postojanost nisam testirala.

 

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 01 It’s Showtime* (11 ml; 27,90 kn)

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 01 It's Showtime

Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance 01 It's Showtime

 

 

Maybelline New York Colorama BE brilliant! 418* (7 ml; 19,90 kn)

Maybelline New York Colorama BE brilliant! 418

 

Ovo su pravi blagdanski lakovi koji se mogu nositi sami ili u kombinaciji s nekim drugim lakom. Nanijela sam ih u 3 sloja kako bi se dobro vidjela sva ljepota njihovih šljokica.

 

 

Oriflame The One Platinum Pearl* (8 ml; 49 kn/19,90 kn)

 Oriflame The One Platinum Pearl

 

Platinum Pearl je hladna, zimsko-blagdanska nijansa. Svojom izvrsnom širokom četkicom i dobrom teksturom omogućava lako nanošenje laka. Nanosim ga u dva sloja. Cijena mu iznosi 49 kn, no u aktualnom katalogu možete ga naći po sniženoj cijeni od 19,90 kn (ponuda vrijedi do 29.12.)

 

 

Golden Rose Holiday 58 (11,3 ml; 34 kn)

Golden Rose Holiday 58

 

 

Wet n Wild Wild Shine E467 Night Prowl (12,7 ml; 14,90 kn)

Wet n Wild Wild Shine E467 Night Prowl

 

Ova dva laka kupila sam prošle godine i potpuno zaboravila na njih. Golden Roseovog sam tako prvi put isprobala nedavno i zaljubila se u njega. :x Stvarno je predivan kako u bočici, tako i noktima. Sviđa mi se njegova pjeskovita tekstura i divna boja. Ljubičasta baza ispunjena je mnoštvom zlatnih i rozih sjajnih čestica, a kada se posuši dobiva mat završetak. Vrlo je zanimljiva ta sjajno-matirana kombinacija. Nanijela sam ga u dva sloja, kako i iz branda preporučuju, mada već s jednim slojem izgleda vrlo dobro.

Wild Shine Night Prowl sam samo isprobala prošle godine i do nedavno ga uopće nisam nosila. Naime, na prvu me nije oduševio. Rijetke je teksture, a nije mi se svidjela ni četkica. Ipak, pružila sam mu drugu šansu i konačni rezultat mi se svidio. Osim rezultata, pozitivne strane ovog laka su cijena i količina. U odnosu na druge navedene, ovaj je najjeftiniji, a sadrži najveću količinu laka. Sastoji se od crne baze ispunjene mnoštvom ljubičastih, sjajnih čestica. Obavezna su dva sloja.

 

*PR uzorci

Koji su vaši prijedlozi lakova za nadolazeće blagdane? Jeste li isprobale neki od navedenih lakova?

➡️ Prati me na Instagramu!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »