Već sam nekoliko puta spomenula da obožavam Philip Kingsley Elasticizer pa je vrijeme za detaljniju recenziju.

Elasticizer je intenzivan, iznimno hidratantan tretman koji se nanosi na kosu prije šamponiranja. Namijenjen je svim tipovima kose. Kao što mu i samo ime govori, zadatak ovog tretmana jest pružiti kosi elastičnost, što znači otpornost, hidrataciju, ali i sjaj.

Prvi primjerak je izrađen isključivo za Audrey Hepburn kako bi njenoj kosi pružio hidrataciju te kako bi ju obnovio, s obzirom na česta bojenja i stiliziranja u svrhu filmskih potreba.

 

Upute za korištenje:

Ovaj se tretman upotrebljava prije šamponiranja tako da se mala količina nanese na vlažnu kosu. Potrebno ga je držati 10 – 20 minuta ispod najlonske kape. Potom ga treba dobro isprati. Važno je znati da se ne smije stavljati 3 dana prije ni poslije farbanja, odnosno prije i poslije bilo kakve kemijske obrade kose.

Preporučeno je da ga osobe slabije kose, kao i one sa srednjom teksturom, koriste 1 – 2 puta mjesečno tako da ga nanose od sredine dužine prema krajevima. Ako je kosa obojena, onda jednom tjedno. Osobe s jačom teksturom trebale bi ga upotrebljavati jednom tjedno, odnosno dva puta tjedno ako je kosa obojena te ga nanositi duž cijele kose.

Ja ga obično držim 20 minuta. Kao što možete vidjeti na slikama, do sada sam koristila dvije vrste pakiranja – 75 ml i 150 ml. Veće pakiranje sadrži kapu, dok manje ne. Uglavnom ga koristim jednom tjedno.

 

Rezultat:

Rezultat je vidljiv već nakon prvog korištenja, a kontinuiranom uporabom dobit ćete upravo ono što je obećano: elasticitet, mekoću, zaglađenost, hidrataciju, sjaj, a sve to uz osjećaj profesionalne, salonske njege.

Mene je ovaj tretman oduševio pa ga preporučujem svima. :x Ovo mi je HG proizvod za njegu kose.

Ako imate vrlo suhu i vrlo oštećenu kosu, onda vam Philip Kingsley nudi Elasticizer Extreme.

 

Philip Kingsley Elasticizer

 

Philip Kingsley Elasticizer

 

Philip Kingsley Elasticizer

Sastojci

 

Cijena:

  • £12,25 za 75 ml (oko 110 kn)
  • £22,30 za 150 ml (oko 200 kn)

 

Koji su vaši omiljeni proizvodi za njegu kose?

➡️ Prati me na Instagramu!


28 thoughts on “Philip Kingsley Elasticizer”

  1. Čini se kao super proizvod za kosu, a i cijena mu nije tako pretjerana kao što sam očekivala da će biti. Vrijedilo bi isprobati! ;)

  2. Čitala sam za ovaj proizvod samo pozitivne recenzije, a sad kad si ga i ti nahvalila, moram ga dodati na wish listu :) Za ovako hvaljen proizvod sam očekivala i veću cijenu – svakako kupujem jer mi je kosa suha i treba mi salonska njega :)

  3. Kupila, isprobala, oduševljena. Iako sam ga stavila 2 puta za redom-pa mi je sada kosa premekana ;) definitivno je za mene 1-2 mjesecno, jer je toliko bogat

    1. Sjećam se da si mi napisala da si oduševljena. Baš mi je drago. :x

      Glavno je da djeluje i da si našla najbolju mjeru. :) Ja sam pak u početku znala staviti preveliku količinu pa bi mi kosa bila premekana iako mi je gusta, duga i izbijeljena. Od tada stavljam malu količinu, ali češće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »