Nivea maska za čišćenje lica namijenjena je uklanjanju masnoće, nečistoće i neželjenog sjaja koji se javlja kod mješovite i masne kože. Navedeno je i da smiruje te lagano zateže kožu. Obogaćena je mineralima lave, bisabololom i vitaminom E.

Dolazi u dvodijelnom pakiranju, što znači da će vam poslužiti za najmanje 2 nanošenja, no količina od ukupnih 15 ml poslužit će za 4 nanošenja, čak i ako ju bogato nanosite. Predviđeno djelovanje maske je 2 – 3 minute, nakon čega ju treba isprati mlakom vodom. Preporučuje se koristiti ju do 2 puta tjedno.

Vrlo sam zadovoljna učinkom. Koža je nakon primjene meka, glatka i, naravno, dobro očišćena. Iako je prvenstveno namijenjena koži koja se masti, moj normalni tip kože je također uživao u njoj. Potom mi nije bila nimalo isušena. Uz to, maska vrlo lijepo miriše i zanimljive je boje.

Svakako preporučujem da ju isprobate, čak ako vam se koža i ne masti pretjerano. Javite je li vam bila učinkovita, a posebno bih voljela da to učine cure s mješovitom ili masnom kožom.

Nivea maska za čišćenje lica

Nivea maska za čišćenje lica

 

Količina: 2 x 7,5 ml

Cijena: 12 kn

 

PR uzorak

Koji su vam najdraži proizvodi za čišćenje lica? 

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


24 thoughts on “Nivea maska za čišćenje lica”

    1. Gdje se mogu kupiti Kanebo kapi i koliko dođu? :) [-o< Djeluju li ikako na mitesere zato jer imam problema s njima na području nosa i obraza? :((

  1. koristila sam neke niveine maske za lice u takvim pakiranja,možda sam čak i tu,uopće se ne sjećam :S znam da su mi bile odlične,ali sam se prebacila na baleu i garnier, da mi se koža ne bi priviknula. kad potrošim zalihe,vraćam se nivei :D

  2. Probala sam i oduševljena sam! Trajala mi je za 4 nanošenja :)
    volim Niveine i Baleine maske za lice – nakon što sam isprobala većinu maski od poznatih brendova što dolaze u tubama, moram reći da me svaki puta (ovisno o potrebi i raspoloženju) ove malene baš oduševe :) I nisu skupe :)

  3. Obično zaobiđem ove maske u vrećicama-uvijek imam osjećaj da ih je premalo (što je naravno krivo).Kad se idući put nađem u drogeriji baš ću ih malo bolje pogledati.

  4. Ovu masku nisam probala jer imam suhu i osjetljivu, a ne masnu ili mješovitu kožu ( iako se ponekad ponaša i tako :D ), ali probala sam Niveinu hranjivu masku sa medom i super mi je :)

  5. U zadnje vrijeme najviše volim micelarne, tonike i tako neke lakše čistače. Što se tiče maski, tu stalno nešto isprobavam i često kupim baš ovakva pakiranja. Ovu nisam probala jer nije za moj tip kože, no dobra mi je bila Nivea hranjiva maska sa medom i koju i Ermossa gore spominje. Toliko je kompaktna tako da ne treba preobilno nanositi i ima je dosta pa komotno može poslužiti i kao povremena noćna krema i njega ukoliko se pretoči u neku posudicu. Da ne bude zabune, ona se ne ispire. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »