Kemijsko tretiranje kose, a posebno izbjeljivanje, farbanje, kao i uporaba raznih uređaja za stiliziranje mogu dovesti do lomljenja vlasi te značajno oslabiti kosu. Philip Kingsley Bond Builder tretman kreiran je s ciljem kako bi upravo takvu kosu ojačao i učinio je zdravijom. Tako bi vlasi mogle dulje biti hidratizirane čime ne bi dolazilo do njihovog lomljenja.

Njegovo djelovanje usmjereno je jačanju veza unutar vlasi, a istovremeno i obnavljanju onih koje su uništene kako bi kosi vratio zdrav izgled. Iz branda ističu da je posebnost ovog proizvoda upravo u tome što aktivni sastojci prodiru u kutikulu, za razliku od nekih drugih proizvoda za njegu koji se zadržavaju na površini, odnosno koji samo površinski oblože niti kose.

Philip Kingsley Bond Builder

 

Uporaba

Bond Builder tretman nanosi se na mokru kosu, prije šamponiranja. Potrebno ga je isprati nakon 10 – 20 minuta. Ne treba ga stalno nanositi, jer bi se rezultati trebali održati tijekom nekoliko pranja.

Primijetila sam da je kosa već pri ispiranju proizvoda mekša na dodir. No nakon ispiranja tretmana i šampona uvijek nanesem neku masku, a potom i ulje za kosu. Već ta dva proizvoda pružaju kosi mekoću, glatkoću i sjaj. Ipak, primijetila sam i da joj i Bond Builder prida još dodatne mekoće i sveukupno ljepšeg izgleda, posebice pri onim pranjima kada ga upotrijebim. Na kosi ga držim uglavnom po 20 minuta, a ponekad i duže. Teško je reći što sve ovaj tretman čini vlasima na mikro razini, koliko ih zaista učvršćuje i obnavlja. No rado sam ga uključila u svoju rutinu njege kose kako bi joj pružio još nešto dodatne potpore uz obaveznu uporabu maske i ulja koji moju suhu, kemijski tretiranu kosu čine ljepšom i zdravijom.

 

Osobama s vrlo suhom, dehidriranom kosom, iz branda preporučuju da Bond Builder upotrebljavaju u kombinaciji s Elasticizerom, njihovim kultnim proizvodom. Ja ih nisam rabila zajedno, ali kao što već znate, Elasticizer sam znala upotrebljavati u prošlosti i bio mi je izvrstan.

 

Philip Kingsley Bond Builder dolazi u pakiranju od 150 ml i po cijeni od oko 35 € (sastojci). Možete ga naručiti ovdje.

 

 

Kakva su vaša iskustva s Philip Kingsley proizvodima?

 

➡️ Prati me na Instagramu!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »