Post je prethodno objavljen ovdje, 03. lipnja 2010.

Nedavno sam kupila Lierac Deridium kremu. Tek sam ju počela koristiti pa je prerano za pisanje o njenim učincima, stoga ju ne mogu ocijeniti. Ono što sam do sada primijetila jest da je koža nakon nanošenja glatka na dodir. Krema je blagog, ugodnog mirisa. Nalazi se u vrlo lijepoj staklenoj posudici koja je poprilično teška. Preporučuje se ženama od 25. godine kako bi spriječila nastajanje bora, ali i umanjila postojeće. Potiče proizvodnju kolagena i elastičnih vlakana. Koži pruža visoku hidrataciju pa je odlična za dehidriranu kožu. Štiti od vanjskih utjecaja.

Iz linije Deridum nema dnevnih i noćnih krema već se ista koristi ujutro i/ili uvečer. U ponudi se nalaze tri proizvoda: krema za normalnu i mješovitu kožu, krema za suhu i vrlo suhu kožu te serum.

50 ml kreme sam platila £19 što je oko 160 kn. Ne znam kolika joj je cijena kod nas, ali znam da su cijene Lierac proizvoda ovdje užasne. Pretpostavljam da je između 300 i 400 kn.

Lierac Deridium krema za lice

Lierac Deridium krema za lice

Update:
Lierac Deridium krema je OK, ali nije ništa senzacionalno. Prosječna krema.

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


4 thoughts on “Lierac Deridium krema”

  1. Moji mama i tata su se posvađali kad je majka dobila na dar ovakvu kremu, jer em što je potrošio previše para, em ona nije bila zadovoljna :D

  2. Razlika u cijeni je užasna, pogotovo što se sad kod nas može nabaviti dosta ok krema, kao što je i ova po puno povoljnijoj cijeni. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »