Post je prethodno objavljen ovdje, 29. svibnja 2010.

Ovu sam maskaru dobila pri kupovini Clinique proizvoda. Dakle, riječ je promotivnom pakiranju od 4 g što je dvostruko manja količina od regularne.

Nije mi se svidjela jer ima užasnu četkicu. Toliko je loša da uopće ne možete dobro oblikovati trepavice. Tako lošu četkicu već dugo nisam vidjela. Pošto sam dobila dvije ovakve maskare jednu sam poklonila prijateljici i ona ima ista zapažanja. Cijena regularnog izdanja je $14.50 (oko 80 kn) u SAD-u. Ne znam kolika joj je cijena kod nas no vjerujem da je oko 180 kn. S puno jeftinijim maskarama može se dobiti odličan izgled bez puno truda, što ovdje nije slučaj. Dobre strane su joj intenzivna crna boja i optimalna gustoća.

Ovaj proizvod bi trebao služiti u promotivne svrhe, no nakon viđenog, ovu maskaru ne bih kupila. Četkica je zaista najgora koju sam u zadnje vrijeme isprobala, a kratka drška svakako nije pomogla cjelokupnom dojmu.

Ocjena: 2/5

Clinique High Impact maskara

Clinique High Impact maskara

➡️ Prati me na Instagramu!


7 thoughts on “Clinique High Impact maskara”

  1. ja sam ovu maskaru dobila i meni je solidna. znam da cetkica nije nesto, ali meni je bilo bitno samo da mi malo boji trepavice. vidjela sam cijenu i cijena je 200 kuna! e to bi je stvarno puno za nesto ovako bezeze. malo mi je puno davati 200 kuna za ovakvu maskatu. loreal volume milion lashjes je predobra maskara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »