Ova paleta sadrži boje koje su prigodne za svakodnevno korištenje i cijena joj je pristupačna, no nije me baš osvojila. Zbog loše kvalitete, boje i nisu nešto kada se nanesu. Neka sjenila su jako pigmentirana, dok ostalima nedostaje pigmentacije. Ukoliko se malo zaigrate nijansama – nanesete više njih te ih miješate, najvjerojatnije nećete dobiti zadovoljavajući rezultat. Mnoga se sjenila mrve pa se, uz sav trud, lako dogodi mutna, nedefinirana aplikacija. Takvi slučajevi se događaju upravo zbog loše kvalitete ovih sjenila. Najbolje rezultate dobivam kada kombiniram sjenila iz ove palete s nekim kvalitetnijima.

Beauty Encyclopedia sadrži i dva kremasta sjenila, no poput većine takvih sjenila, i ova se nakupljaju u pregibima kapaka.

Aplikator je dvostrani – s jedne strane je spužvast, a na drugoj se nalazi kist. Obje strane su dobre. Ova paleta sadrži i malo izdanje crne olovke (Brightening Eye Liner). Vrlo je loša – masna je i topi se čim se nanese, stoga njeno regularno izdanje sigurno neću kupiti.

Sve u svemu, nisam zadovoljna ovom paletom, no može je se tu i tamo koristiti, a i jeftina je.

 

Cijena: £6 (oko 51 kn)

Količina: 37 g

Ocjena: 3/5

 

e.l.f. - Beauty Encyclopedia Basic Eyes

e.l.f. - Beauty Encyclopedia Basic Eyes

e.l.f. - Beauty Encyclopedia Basic Eyes

e.l.f. - Beauty Encyclopedia Basic Eyes

e.l.f. - Beauty Encyclopedia Basic Eyes

e.l.f. - Beauty Encyclopedia Basic Eyes

 

Jeste li isprobali neku od e.l.f.-ovih paleta? Sviđaju li vam se? Koja vam je jeftina paleta najdraža?

➡️ Prati me na Instagramu!


16 thoughts on “e.l.f. – Beauty Encyclopedia Basic Eyes”

  1. I agree with all your points. Hate the liners and applicators. It’s a ok palette for beginers or teens because it’s inexpensive, but only for that.

    1. @Leptirich I meni su se boje jako svidjele kada sam gledala tuđe swatcheve, zato sam i kupila ovu paletu. :) Ali nažalost, kvaliteta se ne može prenijeti preko fotki…

      Nisam overswatchala; ovo je postignuto samo jednim potezom. Da, dva sjenila su mat – tamno ljubičasto i tamno smeđe.

    1. @Leptirich Hehe, ma nije ovdje problem slaba pigmentiranost. Dapače, većina sjenila je jako pigmentirana, ali s obzirom na lošu kvalitetu, to ne izgleda pretjerano dobro kad se nanese. U ovom slučaju jaka pigmentiranost nije prednost… A slaba pigmentiranost nikada nije poželjna, što je slučaj kod ostatka palete.

  2. Thanks for posting about this. I saw it on Makeup Alley and also in Target. I debated about whether I should get it or not, and now after reading this, I definitely won’t buy it. I do like some of their other products and think they are great but I have been disapointed with others.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »