Beautyuk su, na svojoj stranici, opisali kako su nastali njihovi poklon paketi lakova. Odabrali su najprodavanije lakove prekrasnih boja, pretvorili ih u mini izdanja (koja nisu u potpunosti mini) te ih raspodijelili u tri različite kolekcije i smjestili u simpatične pakete. Potom se netko dosjetio da bi ih trebali prodavati za manje od £5 (oko 43 kn).

 

Set koji ja posjedujem jest Urban Girl. Sadrži 6 lakova od 8 ml. Boje su im zaista prekrasne! Potrebna su dva namaza kako bi se postigla boja ista onoj u bočici. Dovoljno se brzo suše i ne gule se lako. I da, koštaju manje od £5! Točnije, možete ih kupiti za £4,99 (42,63 kn).

Osobno preferiram veća izdanja lakova zbog veće četkice, no ovako možete za nisku cijenu isprobati mnoštvo nijansi. Urban Girl lakovi su dosta dobri u odnosu na cijenu, no ipak treba imati na umu da je ovdje riječ lakovima niže kvalitete.

Normalno izdanje ovih lakova od 14 ml košta £2.49/kom (oko 21 kn). Dio su Salon Professional linije, a nazivi boja su sljedeći: Snow White, Peach Melba, Smokey Lilac, Blue Moon, Jade i Slate.

Peach Melba i Jade su mi omiljeni.

Možete ih naručiti putem beautyuk stranice: http://www.beautyukcosmetics.com/ Svoje proizvode šalju diljem svijeta.

 

beautyUK - Nail Gift Set Urban Girl

beautyUK - Nail Gift Set Urban Girl

beautyUK - Nail Gift Set Urban Girl

beautyUK - Nail Gift Set Urban Girl

beautyUK - Nail Gift Set Urban Girl

 

Ovaj proizvod mi je poslan od strane beautyuk.

 

Koje vam se boje najviše sviđaju? Jeste li probali beautyuk kozmetiku?

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “beautyUK – Nail Gift Set Urban Girl”

 1. Ajme baš su lijepi i totalno se isplate ako pogledaš koja je cijena pojedinačnog laka. Najviše mi se sviđa Smokey Lilac iako su i druge boje divne.

  Koliko dođe poštarina?

 2. Thanks so much for the comment on SF pics. Sure had a wonderful time. :D

  What pretty nail polishes! Love all the colors, but my eyes are especially on Smokey Lilac, Jade, and Slate. The lilac one would be so nice to wear in the fall. :)

  Sorry I saw this just now, but thanks for sharing your spontaneous five makeup items. :) If I were able to choose more, I’d add lipstick and foundation to my list too. I love lipstick so much. :D

 3. Shellac isn’t just a nail polish, it’s a system that uses UV rays to set the polish, so it dries immediately and stays shiny and chip-free up for up to two weeks. I’m not sure where you live and if it is available there or not, but it seems to be catching on in the States.

 4. ovaj zadnji desno, plus srebrnkasti glitter top coat – savršeno! :D
  i plavi je divan, ali mi nekako ispadne drugačije na noktu nego na toj plastici ( ? ) ili je to do mene i svjetla (confused) :D

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »