U suradnji s Batiste, brandom koji proizvodi šampone za suho pranje kose, donosim vam darivanje. Svoje dojmove o ovim proizvodima već sam iznijela ovdje pa u nastavku pročitajte što sam brand kaže o šamponima koje možete osvojiti ovom prilikom.

 

Batiste šamponi za suho pranje kose tajno su oružje za njeno oživljavanje i u užurbanoj svakodnevici brzinsko su rješenje za dobar izgled koji zahtijeva puno pažnje. Jednostavni i praktični za korištenje Batiste šamponi imaju ugodan, svjež i lagan miris. Na tržištu se nalaze u obliku spreja i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura. Praktični za korištenje i vrlo prikladni na putovanjima.

Batiste XXL Volume apsolutni je pobjednik u borbi protiv masne i tanke kose bez volumena. Krasi ga čarobna formula s ekstra volumenizirajućom moći, osvježava kosu, uklanja masnoću te kosi daje izuzetnu punoću i XXL Volumen. Idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura.

Batiste Blush s mirisom svježeg cvijeća proizvod je za romantičarke i „girly girls“. U sebi nosi zavodljivu cvjetnu formulu i miris ženstvenosti. Ugodan je i lagan, a kosu u samo nekoliko minuta ostavlja mirisnom, svježom i punog volumena.

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Masnoj, beživotnoj i izblijedjeloj kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton. Jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do sljedećeg bojenja kose.

 

Batiste proizvodi dostupni su u prodavaonicama DM-a i BIPA-e.

 

Cijene:

  • Batiste XXL Volumen (200 ml): 34,90 kn
  • Batiste Blush (200 ml): 29,90 kn
  • Batiste Dark & Deep Brown (200 ml): 34,90 kn

 

Batiste darivanje

 

[DARIVANJE]

Batiste vas daruje s tri šampona. Za sudjelovanje odgovorite na pitanje:
Koji šampon biste voljele osvojiti – XXL Volumen, Blush ili Dark & Deep Brown?

Možete i podijeliti svoja iskustva s Batiste proizvodima, ako ste ih već isprobale.

 

Darivanje će završiti 03.05.2014. u 23:59. Bit će odabrane tri dobitnice, a svaka će dobiti jedan primjerak šampona. Dobitnice će biti kontaktirane putem e-maila na koji moraju odgovoriti u roku od 7 dana.

 

Dobitnice:

XXL Volumen – Edita
Blush – Tanja 
Dark & Deep Brown – Mirela

Čestitam! :) Hvala svima na sudjelovanju! :*

bloglovin'

Instagram

195 thoughts on “[Darivanje] BATISTE – Par minuta do moderne frizure”

  1. Batiste Dark & Deep Brown bi bio odlican za mene. Kosa mi je smedja pa imam problem sa samponima za suvo pranje a kosa mi se jako brzo masti i nemogu bez njih.

  2. nisam ih probala al volila bi da probam Batiste Dark & Deep Brown spas kod masne i sjede kosee da da sjede atek mi je 25 hahahaha :-O :-O %%- %%-

  3. Dark & Deep Brown jer imam tamnosmeđu do crnu boju kose, a još uvijek nisam imala prilike isprobati ovaj suhi šampon za kosu o kojem svi imaju samo riječi hvale :)

  4. Htjela bih Deep Brown jer imam tamno smeđu kosu, a svi ostali mi ostavljaju vidljivi bijeli trag (minimalno, ali se primijeti). :)

  5. Volela bih Dark & Deep Brown :) Isprobala sam Batiste Blush svidja mi se miris, ali kod nas nema ovaj u boji pa me zanima :) Blogovin: Jovana Joxy

  6. Do sada nisam imala iskustva, volela bih probati Blush. :)
    Pratim na instagramu likicaiam i na Bloglovinu Јелена Ђурђевић.

  7. Isprobala sam Batiste XXL Volume i oduševila sam se ,doista idealno rješenje u “kriznoj” situaciji.

    Bilo bi super isprobati i Batiste Blush :)

    Instagram : andrea_3009
    Bloglovin: Andrea Čretni

  8. Obožavam ove šampone, uvijek moram imati jedan kod kuće ;) Voljela bih osvojiti Batiste blush jer mi taj najbolje odgovara, dobar je i xxl volume ali ima mi prejak miris :)

  9. ŽELIM SE RIJEŠITI VIŠKA MASTI
    MOJOJ KOSI JE TO ISPOD ČASTI
    I NE ŽELIM FRIZURU KOJA ĆE BRZO PASTI
    A SVE TO ZBOG VIŠKA MASTI
    ŽELIM DA HITNO SVA MAST ODE DOWN
    ISTO TAKO ŽELIM SVOJ Batiste Dark & Deep BrownBatiste Dark & Deep Brown …

  10. Voljela bih osvojiti XXL Volume, jer taj još nisam isprobala, a Blush mi je super, obožavam kako miriši i kosa mi izgleda puno bolje nakon što ga nanesem, taman da izdrži do idućeg pranja :)

  11. Želim osvojiti Batiste Dark & Deep Brown, jer mi je stvarno odličan, i najbolje mi odgovara za moju kosu. Inače ovi šamponi za suho pranje su mi puno pomogli, budući da imam jako tanku kosu koja se stalno masti, i trebala bi je prati svako 2 dana.

  12. Hej cure! :)
    Ovi proizvodi djeluju tako primamljivo, i ako je suditi po komentarima, pravi su spas u zadnji čas. Čak se i rimuje. Nisam imala priliku isprobati njihovu čaroliju, obzirom da već dugo koristimobični baby puder kako bih postigla isti efekat. Ipak, otvorena sam za promjene i ukoliko ovi šamponi ne ostavljaju bijeli trag kao puder, totalno sam za! :) Najviše me mami Batiste blush zbog njegovog sjajnog pakovanja, ne mogu mu odoljeti. Nadam se da ću imati sreće. :*

  13. Iako se svaki šampon Čini dobar na svoj način, željela bih isprobati Batiste XXL Volume.;)
    Do sada nisam imala priliku isprobati Batiste proizvode za kosu, a čujem samo pohvale,pa bih se i sama voljela uvjeriti u kvalitetu.:)

  14. Budući da imam jako tanku kosu jako bih htjela osvojiti Batiste XXL Volumen šampon za kosu, a ujedno bio bi to moj prvi šampon za kosu za suho pranje,jer dosad nisam imala prilike probati taj proizvod.

  15. Dark & Deep Brown bi voljela probati.Do sad sam isprobala Blush,i moram reči da sam u početku bila skeptična premam šamponima za suho pranje,ali već nakon prvog korištenja sam ostala oduševljena ,stvarno djeluje kao spas u zadnji čas.

  16. Želim XXL Volumen šampon. Nisam ih probala, ali bih voljela. S obzirom da vidim da ih sve tako hvalite baš bih voljela isprobati jesu li vrijedni te “slave” ;-) hehe ;)

  17. Dark & Deep Brown jer imam tamnuu kosu , (probala sam Blush ali ostavlja mi bijeli trag s koje god daljine spricala, koliko god muckala ,koliko god malo stavila)

  18. XXL Volumen, zato što inače imam tanku kosu. nisam još imala priliku koristiti ovaj proizvod, inače kada mi je kosa masna i treba mi nešto da je nabrzinu podignem, koristim obični dječji puder, talc powder koji nanesem na vlasište i protrljam. djeluje, ali samo taj dan.

  19. Željela bih dobiti Blush i poklonila bih ga kćeri koja ima tanku kosu koja se brzo masti.
    Nije do sada koristila ni jedan Batiste proizvod, ali bi ga željela isprobati.

  20. Voljela bih osvojiti XXL ili Blush šampon. Njih i inače koristim jer mi se kosa jako brzo masti, a omogućuju mi da izgleda svježe i lepršavo barem dan duže.

  21. Nisam još isprobala ove šampone,ali sam razmišljala o ovome za volumen, tako da ako i ne osvojim koji ovdje definitivno probavam XXL Volumen. Koliko god volumena imam u kosi meni nikad nije dovoljno.A trenutno puštam svoju kosu koja je užasno masna i treba je prati svaka dva dana,a to me već lagano iritira :D Pratim te svuda već duugo..osim na Instagramu jer njega ne mogu imati.. (*)

  22. Želim Batiste Dark & Deep Brown jer mi se izrast vidi već nakon 3 tjedna, a ne želim prečesto bojiti kosu, a prisiljena sam jer sam prerano dobila sijede pa bi to bio pun pogodak za mene. :)

  23. voljela bih osvojiti sva tri, tri žene u kući potrebna su sva tri :) hehe ako moram birati voljela bih osvojiti blush jer doma imam još pola bočice xxl :) super su zaista

  24. Željela bih XXL Volumen, mog favorita među šamponima za suho pranje. Zbilja jako daje volumen tankoj kosi, i izgleda oprano što mi je najbitnije. Uz to odlično miriši :)

  25. Probala sam Blush i odlican je (neeeema vise, potrosilo se :D ). Mislila sam da će mi bzvz nadignut kosu ili obrnuto, skroz sljepit, ali nije bilo niceg od toga… Kosa jednostavno izgledala mirisno i fino. Naravno, mora se prati taj dan tako da ne bi preporucila onima koji misle da ce izdrzati takva i sutra :D Ali proizvod mi je za cistu 5 ^#(^ Upravo je za ono za sto ga i predstavljaju, nista manje od toga

  26. Pozdrav, nisam ih jos isprobala, citala sam nekoliko recenzija i mislim da bi bilo vrijeme. sve najgore sam geneticki pokupila sto se kose tice o.O
    prirodno je kao slama citavom duzinom osim naravno u tjemenu gdje se masti , pa Boze dragi cini mi se kroz 2 sata nakon pranja :O
    (malo pretjerujem :D ) dan nakon pranja sigurno heh
    ovo bi mi bio spas, da odlozim pranje kose ,jer mi je kosa skoro do bokova a gustaaaaaa
    smedja pa bi htjela Dark & Deep Brown :D :D :D

  27. voljela bih avaki isprobati, bas u zadnje vrijeme citam o tim samponima, i svi ih hvale .. inace imam izrazito masnu kosu, svaki svaki dan ju moram peati, a masno izgleda i prije, i onda dodem u sebi najblizu dm prodavaonicu, i ono naravno nema tamo, jer je to manji dm i pola toga nema :(
    mislila sam da cu plačući izaci iz prodavaonice ..
    a nekako me najviae od scih privlaci ovaj za smedu kosu .. ;))

  28. Nisam imala priliku isprobati ništa iz Batiste linije za suho pranje kose…s obzirom da mi se kosa pri tjemenu užasno brzo masti do sada sam koristila obični baby puder koji bi lagano utrljala u kosu i do sada sam poprilično zadovoljna osim što je korištenje babay pudera u svrhu suhog pranja kose dosta nezgodno jer pudera bude svugdje…Zato bi vrlo rado isprobala Batiste XXL Volumen (200 ml) jer mi se čini dosta praktičniji i čitala sam i čula dosta pozitivnih recenzija za njega. :) :-h

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »