Absolute Douglas je make-up brand čiji se proizvodi mogu kupiti ekskluzivno u Douglas parfumerijama. Na tržište će uskoro izbaciti ljetnu kolekciju pod nazivom Summer Affair iz koje sam isprobala sjajilo za usne te dva laka u veselim bojama.

Sjajilo u nijansi 33 usnama daje prekrasan sjaj. Vrlo je ugodno, hidratizira, neljepljive je teksture i lijepo miriše. Ne ostavlja trag značajne pigmentacije, već visoki sjaj. Plosnati aplikator omogućava lagano nanošenje. Trajnosti je tipične za sjajilo, oko dva sata. Dolazi u količini od 8 ml.

Isprobala sam i Summer Affair lakove za nokte u nijansama 37 i 38. 37 je tirkizna nijansa sedefastog završetka, dok je 38 koraljna; obje su idealne za ljeto. Prvu sam nanosila u dva sloja, a drugu u jednom debljem sloju i trajnost na noktima im je bila 3 dana. Lakovi dolaze u količini od 11 ml.

Od sva tri proizvoda Summer Affair lak u nijansi 38 mi se najviše svidio. Nijansa se baš podudara s mojom vizijom ljeta, a vrlo mi se svidjela i njegova pigmentacija te dobra postojanost.

Absolute Douglas Summer Affair

Absolute Douglas Summer Affair 33

Absolute Douglas Summer Affair 33

Absolute Douglas Summer Affair 37 & 38

Absolute Douglas Summer Affair 37 & 38

Absolute Douglas Summer Affair 38

Absolute Douglas Summer Affair 37 & 38

PR uzorci

Sviđaju li vam se nijanse iz kolekcije?

➡️ Prati me na Instagramu!


16 thoughts on “Absolute Douglas Summer Affair”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »