U prošlom sam postu najavila recenziju ovog ruža. Kao što sam već napisala, našao se na mojoj listi najboljih prošlogodišnjih proizvoda zbog savršene nude nijanse. Naime, nude nijanse biram s posebnim oprezom pošto većina ne uljepšava, već čini upravo suprotno. Mnoge nijanse ne komplimentiraju tenu i zubima pa sam se zato i oduševila ovom nijansom – uz nju boje tena i zubi zadržavaju svoju prirodnost. Ne dolazi do isticanja nekih neželjenih, čudnih tonova te oronulog tena, barem u mom slučaju.

Oborio me s nogu i svojom divnom, kremastom teksturom koja je vrlo ugodna na usnama. Djeluje kao da sam nanijela hidratantnu kremu, što automatski znači da ne isušuje usne. Uz to, ovaj ruž i miriše divno – baš poput neke kreme za lice.

Odlično je pigmentiran, a na usnama izdrži oko tri sata u nepromijenjenom obliku. No, sviđa mi se i kada blijedi, jer s usana nestaje jednolično.

YSL Rouge Pur Couture 5 Beige Etrusque

YSL Rouge Pur Couture 5 Beige Etrusque

YSL Rouge Pur Couture 5 Beige Etrusque

YSL Rouge Pur Couture 5 Beige Etrusque

YSL Rouge Pur Couture 5 Beige Etrusque

Look s ovim ružem u glavnoj ulozi, mogle ste vidjeti ovdje.

 

Količina: 3,8 g

Cijena: 243 kn

 

Jeste li pronašle svoju idealnu nude nijansu? Jeste li isprobale neki YSL ruž?

➡️ Prati me na Instagramu!


46 thoughts on “YSL Rouge Pur Couture 5 Beige Etrusque”

  1. divan je ;) i predivno ti stoji! Imam par njihovih ruževa i svi su mi odlični. Inače dva najnaj nudača su mi već godinama avonovi Pout (rozo-nude) i Latte (bež-nude)

  2. I’ve been wanting to get my hands on a YSL lipstick but I always forget to buy one. I kept on buying asian products. lol I want a pink or red shade. This shade suits you really well btw. *-*

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »