Za vrijeme “Jednostavno je biti posebna!” kampanje, od P&G-a sam dobila Wella ProSeries proizvode: šampon, tretman, lak i pjenu za kosu. Lakove i pjene nikada ne koristim pa tako nisam ni ove, stoga vam donosim osvrt na šampon i tretman.

Wella ProSeries

 

Šampon Pro Series Moisture

Šampon je iz Moisture linije kojem je zadaća pružanje hidratantne njege kako bi se postigla glađa i mekša kosa.

Šampon je sasvim solidan. Pruža rezultate tipičnog drogerijskog šampona. Naravno, mojoj izbijeljenoj kosi njegova doza hidratacije nije dovoljna i zapravo mi za to nije dovoljan niti jedan šampon, već dodatni proizvodi. No, ovaj mi šampon dobro opere kosu te je dodatno ne isuši. Ono što kod njega valja istaknuti je to da dolazi u količini od čak 500 ml, po cijeni od 29,90 kn. To je zaista povoljno i vjerujem da ga svrstava u skupinu najpovoljnijih drogerijskih šampona.

 

Obnavljajući tretman Repair

Tretman je iz Repair linije koja je namijenjena suhoj, oštećenoj i krhkoj kosi. Navedeno je da riječ o jednominutnom intenzivnom tretmanu koji obnavlja kosu kako bi se postigao zdravi izgled kose. Trebalo bi ga koristiti 1 – 3 puta tjedno, ovisno o potrebama.

Nažalost, mojoj kosi ovaj tretman nije bio dovoljno njegujuć. Koristila sam ga više puta tjedno, po nekoliko minuta, ali mi nije dovoljno hidratizirao i omekšao kosu. Dolazi u pakiranju od 200 ml po cijeni od 29,90 kn.

 

Sastojci: šampon & tretman

 

P&G mi je ustupio navedene proizvode u svrhu recenzije.

Kakva su vaša iskustva s Wella proizvodima?

➡️ Prati me na Instagramu!


10 thoughts on “Wella ProSeries šampon i tretman”

  1. Takodjer ih nisam isprobala, ali isto tako, mozda mi ne bi odgovarali :/ bojim se mijenjati, L’oreal ever riche linija mi je super. Jednom cu te pitati za savjet za boju kose, planiram u plavo uskoro, htjela bi tako skroz svijetlu nijansu pa da cujem savjete :)

  2. Wella proizvode nisam još probala a kod šampona mi je bitno da opere kosu tako da bi mogla probati ovaj šampon kad smanjim zalihe :)
    Tretmani, maske i regeneratori drogerijskog ranga su mi slabi ;)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »