Viktor&Rolf mirisi odnedavno su postali dostupni u Hrvatskoj. Ja sam dobila prekrasnu kutijicu koja sadrži malu bombicu, tj. FlowerBomb parfem te gel za tuširanje, mlijeko i kremu za tijelo istog mirisa.

Bočica izgleda kao dijamant i bomba istovremeno. Simbolika dijamanta leži u njegovih mnogo lica – on je najtvrđi mineral, a istovremeno je krhak kao prolaznost trenutka očaravajuće ljepote. Bomba asocira na cvjetnu eksploziju, kako i sam naziv mirisa govori.

Ovaj je miris kreiran u smjeru pomicanja svih granica kada je riječ o proučavanju cvijeća i maštovitosti buketa. Zaista, baš je cvjetno bombastičan. Vrlo je intenzivan, topao i bogat. Kada se nanese dogodi se prava eksplozija cvijeća, pomalo kaotična. Cvjetni buket je zagušujući, no ipak zadržava glamuroznost. Navedeno je da FlowerBomb donosi osjetilnu eksploziju cvjetnih nota koje ostavljaju trag poput couture uragana i te ga riječi baš točno opisuju.

Pogodan je za sva godišnja doba – cvijećem priziva tople dane, a njegovo ga bogatstvo odlično smješta i u hladnije dane.

Na mojoj se koži zadržava svim intenzitetom dva do tri sata, potom blijedi, a blaža varijanta na koži ostaje dugi niz sati.

Bombilicious gel za tuširanje, mlijeko i krema za tijelo su mi se baš svidjeli. Ostavljaju divan mirisni trag i svakako preporučujem da isprobate nešto od njih, posebice jednu od mazalica.

 

Karakteristike mirisa
Sjaj: prve harmonične note donose čaj i bergamot.
Raskoš: cvjetna rapsodija prerasta u tečan, sladostrastan ‘refren’, uz ritam kombinacije jasmina Sambaca i daška narančinog drveta, orhideje Cattleye, frezije i ruže Centifolie (ruže sa sto latica) – bogat buket intenzivne teksture koji mirisu pruža orijentalnu, cvjetnu i voćnu toplinu.
Strukturiranost: pačuli donosi drvenastu baznu notu, pružajući mirisu olfaktornu nit, poput isprepletenih linija na haljini. Ističe miris poput bijelih linija na crnom gabardenu smokinga ili profinjenog veza na kaputiću. Pačuli je pročišćen re-destilacijom primarne esencije, čime je uklonjen “zemljani” aspekt i razotkrivena najplemenitija dimenzija cvijeta.

Viktor&Rolf FlowerBomb

Viktor&Rolf FlowerBomb

Viktor&Rolf FlowerBomb

Viktor&Rolf FlowerBomb

 

Cijene:

  • EDT 50 ml – 568 kn
  • EDT 100 ml – 819 kn
  • EDP 30 ml – 462 kn
  • EDP 50 ml – 697 kn
  • EDP 100 ml – 901 kn
  • Mlijeko/krema za tijelo 200 ml – 387 kn
  • Gel za tuširanje 200 ml – 356 kn

 

PR uzorak

Jeste li isprobale Viktor&Rolf mirise?

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “Viktor&Rolf FlowerBomb”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »