Za Teint Idéal Brončani puder u prahu u službenim je materijalima navedeno da otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.

Vichy Teint Idéal Brončani puder u prahu

 

Ovo je blag bronzer, namijenjen svijetloj koži. Nijansa mi nije baš najbolje odgovarala ljeti, jer je bila gotovo nevidljiva na mojoj potamnjeloj koži. Pogodnija je za kožu koja nije osunčana pa zapravo više odgovara hladnijim danima. Nijansa vuče na narančasto, što nije idealno, ali barem nije intenzivna. Dakle, puder nije jako pigmentiran, ali je lako nadogradiv.

Fine je teksture, ali ne onako mekane kako to zna biti kod kvalitetnih, high-end bronzera, već je vrlo svilenkast. Ta njegova svilenkasta tekstura fino mljevenih čestica je stvarno super, samo ne predstavlja savršenstvo u kakvom bi uživale velike ljubiteljice bronzera.

Teint Idéal Brončani puder u prahu smješten je u kutijici s ogledalom i kistom. Sviđa mi se kist koji je odličan za konturiranje, a uz njega volim koristiti i veliki, klasični kist za bronzere.

Vichy Teint Idéal Brončani puder u prahu

Vichy Teint Idéal Brončani puder u prahu

Vichy Teint Idéal Brončani puder u prahu

Vichy Teint Idéal Brončani puder u prahuNaneseno u nekoliko slojeva: bez kista | s kistom

 

Cijena (9,5 g) – 193,72 kn
Sastojci

 

Volite li koristiti bronzere? Jeste li isprobale ovaj?

 

PR uzorak

➡️ Prati me na Instagramu!


6 thoughts on “Vichy Teint Idéal Brončani puder u prahu”

  1. Ovaj mi je bronzer već duže vrijeme na WL!! Ambalaža mi je jako lijepa.
    Ja doduše nikad ne potamnim previše pa bi mi se vjerojatno vidio i u ljeti. :) Volim bronzere, ali ne da se baš jako vide, pa po tom pitanju bi mi ovaj bio ok. Morat ću ga prije isprobati, nadam se da to narančasto nije jako, :x

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »