Urban Decay Moondust predivna su šljokičasta sjenila. Odlučila sam se za Diamond Dog i Zodiac nijanse. Prvo sam kupila Zodiac, jer me je od svih ponuđenih najviše privukao svojom predivnom zelenom bojom. Zapravo, ima prigušeno crnu bazu koja je ispunjena mnoštvom zeleno-plavih 3D šljokica. Zelene svakako prevladavaju. Kako mi se Zodiac svidio, odlučila sam se isprobati još jednu nijansu – Diamond Dog. Ona ima izraženiju bazu koja je smeđe boje, a ispunjena je srebrnastim šljokicama.

Moondust sjenila mogu se nanositi suha ili mokra. Iako su intenzivnijih boja kada su mokra, u oba slučaju su predivna. Šljokičasta sjenila obavezno nanosim na bazu, a tako sam činila i s ovima te nisam imala problema s postojanošću.

Na Instagramu ste mogle vidjeti neke lookove koje sam kreirala uz pomoć ovih sjenila, a neke od slika objavit ću i na blogu. Za sada vam donosim swatcheve.

Vrlo su mi se svidjela ova sjenila, a ako se i vi zaželite visokog sjaja na kapcima, obavezno ih isprobajte. :)

Urban Decay Moondust sjenila: Diamond Dog & Zodiac

Urban Decay Moondust sjenilo Zodiac

Urban Decay Moondust sjenilo Zodiac

Urban Decay Moondust sjenila: Diamond Dog & Zodiac

Urban Decay Moondust sjenila: Diamond Dog & ZodiacDiamond Dog & Zodiac: suha vs. mokra aplikacija

 

Svako sjenilo dolazi u pakiranju od 1,5 g i po cijeni od £14 (oko 145 kn), a dostupna su na ovoj* stranici. Trenutno su na sniženju pa ih možete kupiti za £12,60

 

Koristite li Urban Decay sjenila? Jeste li isprobale ova?

*Affiliate link

➡️ Prati me na Instagramu!


14 thoughts on “Urban Decay Moondust sjenila: Diamond Dog & Zodiac”

  1. Nisam probala UD senke, ali mi je srce zaigralo jače čitajući ovu recenziju, obožavam senke sa šljokicama. Pogledaću paletu nijansi, uvek mi je potrebna dobra šampanj boja, mada je i Diamond Dog moja boja :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »