Sexy Mama je prozirni puder u prahu koji uklanja neželjen sjaj. Smješten je u kartonsku paletu koja sadrži i ogledalo. Tekstura mu je vrlo fina, pruža ujednačenu aplikaciju, matira, ali ne čini lice brašnastim. Potpuno je proziran pa licu ne dodaje nikakvu boju. Potrebno je nanijeti samo malu količina pudera koji potom upije neželjen sjaj u sekundi.

Volim ga koristiti za fiksiranje šminke, jer daje krasan završni dodir cjelokupnom make-upu. Ovaj puder sadrži malu količinu vrlo sitnih zlatnih čestica koje pružaju blistav izgled.

Sexy Mama je stvarno odličan puder koji satima stoji na licu.

 

Cijena: $19 (oko 99 kn)

Količina: 7,08 g

Ocjena: 5/5

 

theBalm - Sexy Mama

theBalm - Sexy Mama

 

Pošto je puder u potpunosti proziran, swatch će ovaj puta izostati.

Koristite li ovakvu vrstu pudera? Napišite koji koristite.

➡️ Prati me na Instagramu!


17 thoughts on “theBalm – Sexy Mama”

  1. ja koristim elfov HD puder.. super je stvar, volim transparentne pudere jer ne daju efekt maske. Imam jako masnu T-zonu i super upija i ne probija. imam osjecaj nakon nekog vremena da se zasjajim i izbije sjaj ali ostane ispod njega i uopce se ne vidi samo se osjeti pod prstima.. jedino je bed sto imam osjecaj da mi se koza na njega navknula i zasitila ga se..

    1. @nena Obožavam HD puder! Kupila sam ga prije mjesec dana i stvarno je super. Nemam masnu kožu, ali mi dobro dođe kao fiksator šminke ili pak da upije masnoću od nekih tekućih pudera. Baš sam ga mislila ovih dana spomenuti u jednom od postova. :)

  2. I love the look of this powder. I have never tried translucent powders. This one looks really good and I might buy it.

  3. One of these days, I need to try something out from TheBalm. First of all, I love the packaging. And in this heat here in California, a mattifying powder like this comes in very handy. This is a consideration next time I make a Sephora order. Thanks for the review. :)

  4. Ja sam isto obožavateljica transparentnih pudera, super matiraju, a ne vide se pogotovo onako brašnjavo, a i nemjenjaju boju pudera ispod :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »