The Edinburgh Natural Skincare Company je mali škotski brand koji se bavi ručnom proizvodnjom potpuno prirodne preparativne kozmetike.

Luxury Number One je maslac za njegu kože tijela. Vrlo je bogate teksture, visoke finoće. Smješten je u lijepu staklenu posudicu, koja ga čini još luksuznijim.

Ovaj je proizvod odličan za zimske dane kada koža postaje suša pa joj je potrebno više hidratacije nego inače. Blagog je mirisa lavande. Glavni sastojci su: organski karite maslac, kokosovo ulje, palmino ulje i pčelinji vosak. Formula ne sadrži vodu što ovaj maslac čini još bogatijim. Vrlo je hranjiv i hidratantan te je potrebno nanijeti tek malu količinu istog na kožu. Također, zato što ne sadrži vodu, može dulje trajati nego li je to običaj kod prirodne kozmetike; čak 2 godine nakon otvaranja.

Luxury Number One je odličan proizvod koji je pravi izbor za njegu kože u hladnim danima. Koži treba vremena da bi upila njegovu bogatu teksturu, stoga je svakako potrebno izdvojiti nešto više vremena za njegu s ovim luksuznim maslacem.

The Edinburgh Natural Skincare Company - Luxury Number One

The Edinburgh Natural Skincare Company - Luxury Number One

 

Web shop: http://www.edinburghskincare.com/

Količina: 100 ml
Cijena: £15 (oko 145 kn)
Sastojci

 

PR uzorak

Koristite li ovakve proizvode?

➡️ Prati me na Instagramu!


38 thoughts on “The Edinburgh Natural Skincare Company – Luxury Number One”

  1. I love hand made products. They make you feel so special and also they are lot more better than chemical laden ones. Thanks for introducing this company :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »