Seathalasso Deep Sea Salt Scrub mehanički je piling za tijelo koji je, kako mu i samo ime kaže, izrađen od morske soli. Spada pod Douglas Beauty System asortiman.

Cilj ovog proizvoda je pružiti doživljaj talasoterapije. Eterična ulja limuna, breskve i badema brinu od tome da ne izostanu ni čari aromaterapije.

Prekrasne je tirkizne nijanse kojom, kao i mirisom, asocira na more. Ako prilikom eksfolijacije imate potrebu i za korištenjem gela za tuširanje, ovdje vam potonji zaista neće biti potreban. Seathalasso Deep Sea Salt Scrub je gusta piling smjesa, koja je vrlo mirisna i kada je uklanjate vodom, jako se pjeni. Po pitanju mirisa i pjene, imate osjećaj da uklanjate gel za tuširanje, a naravno i piling istovremeno.

Ovaj piling učinkovito uklanja odumrle stanice te kožu ostavlja vrlo glatkom i mekanom. Također, ona postaje mirisna, a isušenost izostaje. Miris nakon nekog vremena nestane, ali se glatkoća zadrži danima. Zaista odličan proizvod.

Seathalasso Deep Sea Salt Scrub možete kupiti ekskluzivno u Douglas parfumerijama, što uključuje i njihov web shop: Douglas.hr

 

Količina: 250 ml

Cijena: 149 kn

Sastojci

 

Seathalasso Deep Sea Salt Scrub

Seathalasso Deep Sea Salt Scrub

Seathalasso Deep Sea Salt Scrub

 

[DARIVANJE]

Jedan primjerak ovog odličnog pilinga imam i za vas. :) Sve što morate učiniti je u područje za komentare upisati: Sudjelujem!
Možete i podijeliti svoja iskustva s Douglas Beauty System proizvodima, ako ste neke isprobale.

Darivanje će završiti 20.03.2014. u 23:59. Dobitnica će biti kontaktirana e-mailom na koji mora odgovoriti u roku od 7 dana.

Seathalasso Deep Sea Salt Scrub

PR uzorci

 

Dobitnica je scarfs! Čestitam! :)
Hvala svima na sudjelovanju! :*

 

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


196 thoughts on “Seathalasso Deep Sea Salt Scrub”

  1. Nažalost nemam iskustva sa Douglas Beauty System proizvodima,ali zato sudjelujem da isprobam ovaj piling:-)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »