Mlada, ali odlučna, neustrašiva, neovisna, a opet romantična: Signorina Ribelle paradoks je ukorijenjen u stvarnom životu moderne žene koji je poslužio kao nadahnuće za najnoviju olfaktornu kompoziciju Salvatorea Ferragama.

Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle EdP

 

Iz branda tako započinju priču vezanu uz svoj novi parfem koji dolazi pod nazivom Signorina Ribelle, odnosno “Buntovna Gospođica”. Ističu i da se tajna neodoljivog mirisa krije u neočekivanom spoju nota. Otvara se voćnom kombinacijom mandarine i crvene kruške kojoj je dodan ružičasti papar. U srcu mirisa nalaze se bijele cvjetne note, uključujući plumeriju, jamin i cvijeće naranče, koje su pomiješane s nježnom molekulom ylang-ylanga. Baza neobično kombinira note sandalovine i svježeg mošusa s notama sladoleda od vanilije i kokosovog mlijeka.

Kao i sve ostale Signorine tako i ova dolazi u staklenoj bočici koja ima oblik kvadra, a krasi je boja fuksije i lijepa Grosgrain Vara mašna iste boje. Naziv je prilagođen mirisu, odnosno ovakav miris čini se kao dobar izbor upravo za buntovne gospođice. K tome, i boja fuksije je usklađeno upečatljiva.

Vanjština joj je zaista lijepa i sigurno će već time privući pažnju mnogih. Ista stvar je i s mirisom; vjerujem da će se svidjeti širokim masama. Naime, iako je spoj nota neobičan, rezultat djeluje upravo suprotno – poput igre na sigurno. Stoga očekujem da će imati obožavateljice u vidu gospođica, ali i gospođa, jer sam miris nije ograničavajuće mladenački.

Kada ga nanesem osjetim ružičasti papar, a potom se umiješaju neodređene cvjetne note sve do dominacije tople baze u obliku vanilije i sandalovine. Nakon početno razlučivih nota, miris vrlo brzo gubi slojevitost te na koži postaje prilično plošan. Ovaj parfem je u svojoj biti ugodan, no ostavlja snažan mirisni trag koji je pomalo zagušljiv. Time se gube mnoge finese, a i meni općenito odgovaraju nešto sofisticiranije note, odnosno takva kombinacija istih, koja ne otkriva u svojoj punoj snazi pobunjenicu na prvu.

Ovo je topao miris, idealan upravo za hladne dane u godini, a na koži se zadržava u intenzivnom obliku oko dva sata.

Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle EdP

 

Parfem Signorina Ribelle ustupljen mi je od strane Parfumerija Martimex gdje ga možete pronaći po sljedećim cijenama:

  • 30 ml – 399,80 kn
  • 50 ml – 579,80 kn
  • 100 ml – 799,90 kn

Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle EdP

 

Volite li Ferragamo mirise? Koji vam je miris trenutno omiljeni?  

 

➡️ Prati me na Instagramu!


4 thoughts on “Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle EdP”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »