Crème Hydratante De Nuit

Hidratantna noćna krema za normalnu i mješovitu kožu sa zelenim čajem, maslinovim uljem, vitaminom A i E

Izuzetna formula s najboljim omjerom vlažnosti i ulja, obogaćena biljnim ekstraktima i vitaminima. Ova krema će nahraniti i poduprijeti revitalizaciju tkiva u noćnom vremenu kada se događa prirodan ciklus regeneracije. Aktivni sastav ne samo da će omekšati površinu kože te ćete se tako u njoj osjećati ugodno, nego će također pomoći ojačati prirodnu elastičnost kože pa će tada ona izgledati nježno, uglađeno i čvrsto odmah nakon uporabe. Ovo je spektakularna kombinacija onih prijeko željenih nutrijenata, no sadržanih u hidratantnoj formuli koja koži pruža ulja u pravoj mjeri da bi bila meka i pojačanog volumena, a sve to bez osjećaja težine i sjaja. Da bi naglasili hidrataciju i učvršćivanje svi učinkoviti sastojci su dodani kao nutrijenti bez masnoća kako bi djelovali kao savršena noćna njega na lagani način. 95% prirodnog porijekla.

 

Sérum

Serum – snažno učvršćivanje i hidratacija

Profinjena kombinacija potpune vlažnosti i ulja čine ovaj proizvod nadmoćnim u svojoj namjeni. Veoma lagan u svojoj teksturi, no veoma snažan u učinkovitosti i rezultatima, ovaj serum zadovoljava i one koji traže potpunu hidrataciju sa svim nutrijentima kao što su biljna ulja, a da pritom njeguju kožu i ne ostavljaju težak i mastan sloj. Sadrži mnoštvo vitamina, dovoljno biljnih ekstrakata da bi se podržalo snažno učvršćivanje kao dodatak hidrataciji. Pomaže poboljšati prirodnu elastičnost kože, čineći je čvršćom te tako koža izgleda mlađe i svježije kroz produljeni period. Serum je dovoljna svakodnevna njega, pruža obilje vlažnosti i nutrijenata zahvaljujući vitaminima, ekstraktu korijena gaveza, maslinovom ulju i shea maslacu, ostavlja fantastičan osjećaj kože, a osjećaj vlažnosti možete osjetiti dugo vremena. 96% sastojaka je prirodnog porijekla.

Rođendansko darivanje #5: Bôcassy Paris

 

 

[Za sudjelovanje]

Odlučite se za jedan od proizvoda pa u područje za komentare, na blogu i/ili na Facebooku (ispod slike), napišite koji biste željele osvojiti. Dakle upišite:

Želim Bôcassy Hidratantnu noćnu kremu!
ili
Želim Bôcassy Serum!

 

Darivanje je otvoreno za čitateljice iz cijeloga svijeta, a završit će 17.02.2016. u 23:59. Slučajnim odabirom bit će odabrane tri dobitnice od kojih će svaka dobiti jedan odabrani proizvod. Bit će kontaktirane putem e-maila koji upišu pri komentiranju na blogu, odnosno putem privatne poruke ili statusa na Facebooku. Svoje podatke moraju dostaviti u roku od 7 dana.

Imena dobitnica bit će objavljena na dnu ovog posta. Čim ovo darivanje završi, započet će novo. Više detalja o ostalim darivanjima možete pronaći ovdje. Pratite me na Instagramu i Facebooku kako vam ne bi promaknule najave darivanja te kao biste u pojedinima mogle sudjelovati upravo na društvenim mrežama.

Ovo darivanje omogućio je Bôcassy! :x

 

Dobitnice su: Vlatka Radalj (FB), Ivana Hićo Batinović (FB) i Antonija (blog). Čestitam! :)
Hvala svima na sudjelovanju! :*

 

➡️ Prati me na Instagramu!


238 thoughts on “Rođendansko darivanje #5: Bôcassy Paris”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »