Prije mjesec dana, u Trstu, kupila sam svoj prvi Pupa lak. Nekako su mi njihovi lakovi promakli, no sudeći po tome koliko mi se ovaj primjerak svidio, izgleda da ću im ubuduće teško odolijevati. :)

Brzinskim pregledom ponude, odabrala sam 026 California Soul nijansu iz Lasting Color Gel kolekcije. Uz nijansu koja izvrsno izgleda na noktima, ovaj me je lak oduševio i svim svojim ostalim karakteristikama. Odlične je teksture, izvrsno se nanosi sa svojom širokom četkicom i vrlo je pigmentiran. Ja sam ga nanosila u dva sloja, no na kraćim noktima može proći i s jednim. Postojanost me je također oduševila pošto na mojim noktima izdrži oko 5 dana.

Za cijenu od oko 50 kuna (€6,50) dobije se 5 ml laka što ga stavlja u mini kategoriju. To je standarda veličina Pupa lakova i ovo nikako nije klasičan mini lak, odnosno njime nije teško baratati kao što to zna biti slučaj s mini lakovima. Drška nije prekratka, a izvrsno dizajnirana četkica nanošenje čini iznimno lakim. Pošto su lakovi sporo potrošni proizvodi, vrlo mi je drago što se ovakvi visoko kvalitetni lakovi mogu kupiti po pristojnoj cijeni te u potrošivoj količini. To me svakako mami na isprobavanje i ostalih nijansi (u međuvremenu sam kupila još dvije :D ).

Pupa Milano Lasting Color Gel lak za nokte 026 California Soul

Pupa Milano Lasting Color Gel lak za nokte 026 California Soul

Sastojci

 

Koristite li Pupa kozmetiku? Jeste li isprobale njihove lakove? Sviđa li vam se California Soul nijansa?

➡️ Prati me na Instagramu!


55 thoughts on “PUPA Milano Lasting Color Gel lak za nokte 026 California Soul”

  1. Koristim Pupa kozmetiku!! :) Zadovoljna sam sa svime što sam do sada isprobala.
    NIjansa laka je takooo dobra!! Odlična mi je!!

  2. pupa is not popular in my country but i believe i’ve seen some departmental stores carrying them. the nail polish shade looks so pretty! i’m going to check them out soon!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »