Pixi Beauty brand izbacio je kolekciju novih paleta za oči i lice. Eye Effects palete sadrže devet sjenila za oči, a dolaze pod nazivima: Hazelnut Haze i Rosette Ray. Svaka Nuance Quartette paleta sadrži po jedno rumenilo, jedan bronzer te dva highlightera, a osim za uljepšavanje obraza, navedeno je da se mogu nanositi i na oči. Dolaze pod nazivima: Honey Nectar i Sugar Blossom.

Pixi Beauty Eye Effects & Nuance Quartette

 

Obje Eye Effects palete sadrže nijanse koje se odlično nadopunjavaju te kombiniraju mat i svjetlucava sjenila. Svilenkaste su teksture te su vrlo mekana i pigmentirana. Stvarno ih je užitak nanositi, a s obzirom na pigmentiranost lijepo izgledaju i bez baze. Naravno, s bazom ih možete još više istaknuti i učiniti trajnijima, posebice ako imate masne kapke. Također, za još više isticanja, možete navlažiti kist prije nanošenja.

Kod paleti za lice dominira rumenilo iz Sugar Blossom palete koje je jako pigmentirano. Ono se pokazalo i izvrsne postojanosti, što ćete moći i vidjeti na jednoj od slika. Sviđa mi se ova nijansa za obraze – lijepa, zdrava nijansa ružičaste, finog mljevenja, a i bronzer je takve kvalitete, lijepe je nijanse i jednostavan je za nanošenje. Takvim bih opisala i bronzer iz Honey Nectar palete, dok je rumenilo prekrasne, meni omiljene ružičasto-breskvaste nijanse, ali je nešto slabije pigmentacije, no dobro se nadograđuje. Također je svilenkasto i mekano. Svi highlighteri odlično izgledaju na licu, ali dajem malu prednost onima ih Sugar Blossom palete s obzirom na završetak koji krase sitnije sjajne čestice.

No koju god paletu odabrale, ne možete pogriješiti. Obje Eye Effects kao i Nuance Quartette palete su izvrsne kvalitete, svilenkaste teksture, krasi ih mekoća i pigmentiranost, a i kombinacije boja su odlično osmišljene.

Pixi Beauty Eye Effects & Nuance Quartette

 

Postojanost

Sve palete su podvrgnute morskom testu, što se zapravo dogodilo neplanirano. Naime, swatcheve sam poželjela slikati na plaži te sam ih nakon fotografiranja ostavila na ruci. Čak sam dijelom i zaboravila na njih te sam s njima plivala, sunčala se, skakala, tuširala se i činila sve što se na plaži čini i tako nekoliko sati. Jedino što taj dio ruke nisam dodatno trljala, odnosno tretirala proizvodima za sunčanje. Stvarno sam se iznenadila kada sam prije odlaska s plaže primijetila ostatke na ruci. Rumenilo iz Sugar Blossom palete uspjelo se održati na koži, što možete vidjeti ovdje. Sljedeći dan sam namjerno ponovila takav test sa swatchevima sjenila, no ona su prošla blaži tretman s obzirom na kraće vrijeme provedeno na plaži.

Za swatcheve sam upotrijebila šablone koje su stigle s paletama. Za Nuance Quartette upotrijebila sam leptire, dok sam za Eye Effects dijelom sama kreirala cvjetiće koji odgovaraju ovim paletama.

Što se tiče sjenila, ovdje možete vidjeti da su se najbolje održale tamnije nijanse, smeđih i crvenkastih tonova kakvi dominiraju u obje palete, a posebice su se trajnima pokazala mat sjenila koja su vrlo pigmentirana.

Pixi Beauty Eye Effects & Nuance Quartette

Pixi Beauty Eye Effects & Nuance Quartette

Pixi Beauty Nuance QuartetteNuance Quartette Honey Nectar & Sugar Blossom

Pixi Beauty Nuance Quartette

Pixi Beauty Nuance Quartette

Pixi Beauty Eye EffectsEye Effects Hazelnut Haze & Rosette Ray

Pixi Beauty Eye Effects

Pixi Beauty Nuance QuartetteNuance Quartette Honey Nectar

Pixi Beauty Nuance QuartetteNuance Quartette Sugar Blossom

Pixi Beauty Eye EffectsEye Effects Hazelnut Haze & Rosette Ray

Swatcheve na direktnom suncu možete vidjeti na Instagramu.

Cijene:

  • Eye Effects – £22.00
  • Nuance Quartette – £16.00

Koja vam je paleta posebno zapela za oko? Upotrebljavate li Pixi Beauty proizvode?

#PixiAmbassador

 

➡️ Prati me na Instagramu!


6 thoughts on “Pixi Beauty Eye Effects & Nuance Quartette”

  1. Obje palete za lice su baš krasne-nijanse nosive i pakiranje je praktično? Inače pixi ima super proizvode (hajlateri i ruževi su mi super. Nisam probala njihova sjenila pa to moram ispraviti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »