Pixi Beauty +C Vit linija kreirana je s ciljem pružanja blistavosti koži lica. Od četiri +C Vit proizvoda, redovito upotrebljavam tri. Stvarno uživam u njima, a posebice u multifunkcionalnom ulju, kao i u toniranoj kremi za lice koju kombiniram s toniranom okoloočnom kremom. Osim što osvježavaju kožu, vrlo je ugodan i njihov svjež, citrusni miris.

Svi proizvodi iz linije mogu se nositi sami ili kao baza drugim proizvodima. Ja ih najčešće nosim same, odnosno uz Priming Oil i Brightening Perfector  koža lica zaista divno zablista čim ih nanesem pa mi uz njih uopće nije potreban puder. Osim što trenutno vizualno uljepšavaju kožu lica, ovi je proizvodi svojim formulama na bazi vitamina C i njeguju.

Više o Pixi Beauty +C Vit proizvodima pročitajte u nastavku.

Pixi Beauty +C Vit

Pixi Beauty +C Vit

 

 

+C Vit Priming Oil – InBetween

Last step of skincare and first step of makeup

Riječ je o ulju koje se može upotrebljavati na različite načine, kao zadnji korak njege kože i kao prvi korak šminkanja, kako predlažu iz branda. Često ga nanosim upravo tako, i to posebice kao zadnji korak u njezi kože. No, ne morate ga upotrebljavati samo na ova dva predložena načina. Primjerice, ja sam ga znala povremeno nanijeti samog, bez da nakon toga slijedi nanošenje make-upa ili nekog proizvoda za njegu lica. Znam ga nanijeti i kao predzadnji korak u njezi kože, prije maglice. Može vam poslužiti i kao ulje prije nanošenja kreme, poput seruma.

Zaista je izvrsno što ga se može upotrebljavati na razne načine. Njegovu trofaznu formulu potrebno je dobro promućkati te potom nekoliko kapi umasirati u lice. Ovo ulje malo će “podignuti” izgled umorne kože. Pružit će joj sjaj i dati joj dobru dozu hidratacije, tako da se neće pojavljivati osjećaj zatezanja, što posebice zna biti slučaj u vrijeme ovih hladnih dana u godini.

Cijena (30 ml): £24.00

Pixi Beauty +C Vit Priming Oil

Pixi Beauty +C Vit Priming Oil

 

 

+C Vit Brightening Perfector – Tone Correct 

Vitamin boost for complexion perfection 

Ovaj proizvod izgleda kao gusta, bijela krema. Nije homogene teksture, tj. ispunjena je sitnim česticama. U prvi tren nanošenja ostavlja bijeli trag, ali on se razmazivanjem gubi. Zapravo, ono što se ovdje događa je to da se iz bijele transformira u nude nijansu, točnije prilagođava se boji kože. S obzirom na neke slične kreme koje sam upotrebljavala, rekla bih da su te čestice ispunjene bojom, a razmazivanjem se tope.

Dakle, ovo je tonirana krema koja ostavlja suptilan, obojeni trag. Vrlo lijepo ujednači kožu, pruži joj blistavost te je odlično hidratizira. Može se nositi sama ili kao baza puderu.

Kako u zadnje vrijeme uopće ne nosim puder, znam nanijeti samo ovu kremu i vrlo sa zadovoljna rezultatima. Odlično osvježi kožu i to u trenu. Nema teške šminke na koži, a ona pritom izgleda svježe te je ujednačenog tona.

Naravno, treba imati na umu da je ovo krema koja vrlo blago oboji kožu. Ako vam je potrebno prekrivanje raznih nedostataka i većih nepravilnosti, onda po njoj nanesite puder.

Cijena (25 ml): £14.00

Pixi Beauty +C Vit Brightening Perfector

 

 

+C Vit UnderEye Brightener – Peach Flash

Under-eye darkness eliminator

Dolazi u breskvastoj nijansi koja je idealna za prekrivanje tamnih podočnjaka, no ovaj proizvod ipak nije pravi eliminator istih. Ovo je obojena krema za područje ispod očiju, a ne korektor, tako da ih neće prekriti na način na koji bi to učinio dekorativni proizvod. UnderEye Brightener blago posvijetli područje ispod očiju, učini ga malo blistavijim, a k tome u kombinaciji s Brightening Perfectorom cijelo lice izgleda osvježeno. Ako vam je potrebno prekrivanje vrlo tamne boje podočnjaka, na ovu kremu nanesite korektor, a ona će vam poslužiti kao dobra hidratantna podloga.

Cijena (12 ml): £16.00

Pixi Beauty +C Vit UnderEye Brightener

Pixi Beauty +C Vit Brightening Perfector & UnderEye BrightenerUnderEye Brightener & Brightening Perfector

 

+C Vit Lip Brightener – Peach Pout 

Core packed with antioxidant Vit C

Ovo je obojeni balzam o kojem neću puno pisati, jer sam ga samo isprobala. Ono što mogu zaključiti je to da on lijepo zaokružuje ovu vitamin C priču. Naime, usnama daje svjež izgled blago ih obojivši nježnom, breskvastom nijansom, a svojom hidratantnom formulom pruža im ugodu.

Cijena (3,5 g): £10.00

Pixi Beauty +C Vit Lip Brightener

 

Upotrebljavate li proizvode na bazi vitamina C? Jeste li isprobale +C Vit proizvode?

#PixiAmbassador

 

➡️ Prati me na Instagramu!


2 thoughts on “Pixi Beauty +C Vit Collection”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »