Ouai je jedan od onih brandova koje ste sigurno vidjele kako “iskače” na Instagramu, a upravo su ga društvene mreže i proslavile. Razlog je taj što ga vrlo često promoviraju razni celebrityji i influenceri. S obzirom na to da je njega uljima za kosu obvezni završni korak u njezi moje kose, za pobliže upoznavanje s ovim brandom odlučila sam krenuti upravo od ulja. Ono dolazi pod jednostavnim nazivom Ouai Hair Oil, a u nastavku vam donosim recenziju.

Ouai Hair Oil

 

O proizvodu

Ouai Hair Oil višenamjensko je ulje za kosu. Proizvođač navodi da zaglađuje kosu, čini je sjajnom, hidratizira, štiti od oštećenja, a pritom i lijepo miriše.

Kombinira miris ljubičice, gardenije, ylang ylanga i bijelog mošusa. Vrlo mi se svidio taj njegov intenzivni, cvjetni miris.

Uporaba i dojmovi

Nanosila sam ga tako da bih nekoliko potisaka pumpice ugrijala rukama te ga potom nanijela, fokusirajući se na donje dijelove kose. Isprobala sam ga i na suhoj i na vlažnoj kosi. No kao i uvijek, ovakve proizvode volim nanositi na kosu dok je još vlažna. Tako izbjegavam mogućnost da se zamasti i/ili da je ulje oteža.

Ono što mi je u početku bilo najteže je pogoditi koja mi je točna količina proizvoda potrebna za njegu. Ako bih ga stavila premalo, nije bilo značajnog efekta. Čim bih nanijela kap više, kosa bi mi odmah postala otežana. Po tome sam odmah vidjela da ovo ulje nije vrhunsko, odnosno da se ne može usporediti s profesionalnim linijama poznatih brandova.

Ouai Hair Oil

 

Redovitom uporabom uspjela sam nekako pronaći odgovarajuću dozu za svoju kosu i tako postići zaglađen look, odnosno svilenkastu i sjajnu kosu. Bolje je od drogerijskih primjeraka, ali nije na razini ovakvih proizvoda profesionalnih brandova. No, spada u cjenovni rang potonjih. Možete ga kupiti ovdje po cijeni od oko 30 €, a dolazi u količini od 45 ml (sastojci).

U konačnici mogu zaključiti da sam uspjela potrošiti cijelu bočicu, pružio mi je zadovoljavajuću njegu, ali ga ne planiram više kupovati.

 

Jeste li isprobale Ouai proizvode za kosu? Koja ulja za kosu su vam se pokazala najboljima?

 

➡️ Prati me na Instagramu!


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »