Novi Oriflameov puder koji sadrži morske minerale. Upravo zbog tih minerala Oriflame obećava aktivnu njegu kože, čak i kada se puder ukloni s lica. Lijepo se stopi s kožom, vrlo je lagan pa pruža osjećaj ugode, ten izgleda blistavo. Ta se lakoća odražava i na prekrivanje. Dakle, slabo prekriva pa ukoliko želite jaču kamuflažu, ovaj puder zaobiđite. On služi lijepom toniranju lica, uz to mu daje prekrasan sjaj, a sekundarno i njeguje kožu.

Oriflame – Giordani Gold tekući puder s mineralima

Dolazi u pet nijansi: Porcelain, Light Ivory, Natural Beige, Golden Beige i Dark Beige. Na slici vidite Light Ivory i ta je nijansa vrlo svjetla, pogodna za zimske dane. Treba napomenuti da nijanse Oriflameovih proizvoda variraju. Naime, imam Giordani Gold tekući puder za pomlađivanje u nijansi istog naziva – Light Ivory, no on je nešto tamniji od ovog pudera, kao što možete vidjeti na slici.

GG tekući puder s mineralima & GG tekući puder za pomlađivanje

Cijena mu iznosi 99 kn, što je previše za 30 ml proizvoda, no ukoliko ga kupujete na sniženju tada će se isplatiti. Posebno će dobro proći članovi Oriflamea. Ja sam svoj primjerak platila oko 38 kn.

Ocjena: 4/5

Koristite li Oriflame proizvode? Jeste li isprobali ovaj puder?

bloglovin'

Instagram

11 thoughts on “Oriflame – Giordani Gold tekući puder s mineralima”

  1. I use Oriflame cosmetics , in fact i have used Giordani gold other foundation but not this one.and i can also say that i did not like the shade of porcelain. it was not porcelain. But maybe it will be different :)

  2. oriflame šamponi sa svjetnim mirisom! mljac!
    a što se tiče ovog Giordani Gold, mislim da sam davno nešto imala i proslijedila dalje jer mi nije odgovarala nijansa (trebala sam sačuvati za ljeto hehehe)

  3. Zao mi je sto Oriflame poslednjih nekoliko meseci nema kvalitetne pudere kao ranije.Deset godina sam koristila Giordani Gold za podmladjivanje i bila prezadovoljna,a onda su ga prvo izbacili iz kataloga,a onda vratili u nekoj promenjenoj varijanti od koje mi se osulo celo lice. :((

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »