Prije nekoliko dana kupila sam NYX tekuće iluminatore pa vam donosim swatcheve i prve dojmove o istima. Naime, dok skupim konačne dojmove, proći će ljeto pa više neće biti interesantni za korištenje i recenziranje.

NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam

 

01 Sunbeam nijansa opisana je kao perlasto svijetlo roza, a 02 Gleam kao zlatno breskvasta. Na mom potamnjelom licu ovi opisi su donekle točni. Naime, kada se utapka, Sunbeam postane perlasto bijele boje, a Gleam ima nekakav breskvasti podton i zlatni odsjaj, ali zapravo djeluje poput sjajnog, tekućeg bronzera.

Gleam je odličan za osobe koje žele postići brončani, ljetni look i nije za osobe vrlo svijetle puti. Sunbeam je uobičajenijeg izgleda jednog iluminatora te daje onaj frost, srebrnkasti izgled. Kod njega su sjajne čestice izraženije i zbog toga djeluje nešto napadnije. Gleam je suptilniji i on zapravo oboji kožu te se potom presijava.

Sve u svemu, dobri su mi, barem koliko sam ih mogla dobro doživjeti u ovo kratko vrijeme. Nisam veliki obožavatelj tekućih iluminatora pa su mi tako i dalje draži oni u prahu, odnosno kamenu, no svakako ću ih nositi ovog ljeta. Dobro će se uklopiti u ovoljetni strobing trend.

Osim za isticanje pojedinih dijelova lica, ovakvu vrstu iluminatora možete koristiti tako da ih dodate tekućim puderima kako bi dobili blistav završetak.

NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam

NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam01 Sunbeam i 02 Gleam

 

Svaki Born To Glow iluminator sadrži 18 ml te dolazi po cijeni od 63,25 kn (sastojci).

 

Jeste li ih isprobale? Koje iluminatore volite koristiti?

➡️ Prati me na Instagramu!


10 thoughts on “NYX Born To Glow tekući iluminatori 01 Sunbeam i 02 Gleam”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »