O svojoj novoj anti-age njezi koja uvodi revoluciju u naše noći, iz Nuxea kažu sljedeće:

Tijekom dana naša se koža štiti od negativnih vanjskih utjecaja, a kad padne noć ona konačno ima priliku za popravkom nastalih oštećenja.

Prvi i najvažniji korak do obnove jest temeljita detoksikacija, a poboljšanje prirodne detoksikacije kože broj 1 je cilj novog Nuxellence DETOX Noćnog anti-age fluida.

Zahvaljujući Super-Detox kompleksu s ekstraktom albicije (drveta svile) i šećera dobivenih biotehnologijom, ovaj revolucionarni noćni fluid stimulira detoksikaciju stanica, dok cvjetovi pasiflore, anchuse i maka u srcu stanica obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNA i pune kožu energijom.

Ujutro je inače umoran ten jednostavno oživljen, svjež i odmoran, kao da ste spavali dodatna 2 sata. Iz noći u noć, koža je detoksicirana, obnovljena i vidljivo pomlađena.

Za sve tipove kože i sve dobne skupine.

Cijena (50 ml): 339 kn
Sastojci

NUXE Nuxellence DETOX

 

 

[Moji dojmovi]

Fluid dolazi u elegantnoj ljubičastoj bočici koja bojom nagovještava da je riječ o noćnom proizvodu. Ima stabilnu pumpicu na odvrtanje koja omogućava kontroliran izlazak fluida. Potrebna je tek mala količina za jedno korištenje, odnosno za kompletnu njegu lica i vrata. Stoga, dobra je vijest da se ovih 50 ml sporo troši.

Može se koristiti sam ili u kombinaciji s nekom uobičajenom kremom. Meni je uglavnom bio dovoljan sam, no nekim žednijim tipovima kože trebat će i povrh njega nanijeti hidratantnu kremu.

Na kutiji je navedeno da ovaj proizvod sadrži čak 91,7% prirodnih sastojaka, da nije komedogen te da ne sadrži parabene i mineralna ulja.

Nuxe proizvodi ove vrste do sada su se pokazali idealnim izborom za moju kožu, a tako je bilo i ovaj put. Nuxellence DETOX anti-age fluid ugodnog je mirisa, divne, svilenkaste teksture, a nakon nanošenja koža postaje glatka i mekana. Svakim novim korištenjem, koža je sve blistavija i zaista djeluje odmornije. Zadovoljna sam takvim rezultatima, jer fluid uistinu čini ono čemu je namijenjen te se mojoj koži pokazao vrlo ugodnim.

NUXE Nuxellence DETOX

NUXE Nuxellence DETOX

 

Jeste li isprobale ovaj fluid? Koje Nuxe proizvode volite koristiti?

 

PR uzorak

➡️ Prati me na Instagramu!


10 thoughts on “NUXE Nuxellence DETOX”

  1. Nisam ja isprobala ovaj fluid, no zvuči mi odlično pa bih ga voljela isprobati. Volim njihovo ulje, njegov miris i kako fino njeguje moju kožu, a i krema za lice iz medene linije mi je dobra.

  2. Nisam isprobala, ali se cini idealnim za mene, :) kad kazu kao da ste spavali 2 sata dodatno :) :) To bas mi treba! Nuxe ima odlicne proizvode, neke sam isprobala, a neke imam u planu. Njihovo suho ulje obozavam, u obje varijante.

  3. Žao mi je što moja primanja nisu dostatna za sve VAŠE PROIZVODE KOJE ŽELIM ali rado preporučam prijateljicama… ^#(^

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »