Post je prethodno objavljen ovdje, 06. listopada 2010.

New CID Cosmetics je brand osnovan 2005. godine u Velikoj Britaniji. Najpoznatiji su po svojim jedinstvenim ruževima i sjajilima koji imaju ugrađeno svjetlo i ogledalo tako da se možete našminkati čak i u mraku bez problema.

 

i – flick

Ovo je olovka i tuš u jednom. Najbolje je koristiti tuš uz gornje trepavice, a olovku uz donje. Tuš ima tanak, precizan aplikator, a olovka je vrlo mekana. Odličan proizvod koji je ove godine bio u konkurenciji za najbolji novi kozmetički proizvod u Velikoj Britaniji. Cijena ovog dua iznosi £18.00 (oko 150 kn).

Ocjena: 5/5

New CID Cosmetics i - flick 

i – line

Mekana i postojana olovka, a uz to je i vrlo dugačka tako da će mi sigurno dugo trajati. Cijena ove olovke jest £12.50 (oko 105 kn).

Ocjena: 5/5

New CID Cosmetics i - line

Lip Gloss Collection

Uz kupnju tuša i olovke na poklon sam dobila prekrasnu kolekciju sjajila. Sastoji se od šest sjajila. Četiri nijanse možete kupiti u regularnom izdanju – Tickled Pink, Honey Pot, Spice Berry i Coconut Ice, dok nijanse Candyfloss i Starlight možete dobiti samo unutar ovog paketa. Do sada sam isprobala samo nijansu Spice Berry pa je prerano za ocjenjivanje. Ono što za sada mogu reći jest da sjajilo nije ljepljivo i da daje lijepi sjaj uz mali dodatak boje. Cijena ovo kolekcije iznosi £24.00 (oko 200 kn).

New CID Cosmetics Lip Gloss Collection

New CID Cosmetics Lip Gloss Collection

Na njihovoj stranici možete vidjeti odlične video klipove koji prikazuju najbolje načine korištenja proizvoda. Proizvode šalju diljem svijeta.

Jeste li ikada čuli za New CID Cosmetics? Koji proizvod vam se najviše sviđa?

➡️ Prati me na Instagramu!


4 thoughts on “New CID Cosmetics”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »