Recenzije Bain Après-Soleil kupke, Crème Richesse maske i Elixir Ultime Moringa Immortel ulja sam napisala, sva tri proizvoda su mi se vrlo svidjela pa ću ovaj serijal završiti kratkim osvrtom i zaključkom.

Kérastase Paris Bain Aprés-Soleil, Soleil Creme Richesse & Elixir Ultime

 

Podsjetnik na prijašnje postove:
Moje ljeto uz Kérastase – https://beautyblogette.net/moje-ljeto-uz-kerastase/
Moje ljeto uz Kérastase: Bain Après-Soleil i Crème Richesse – https://beautyblogette.net/moje-ljeto-uz-kerastase-bain-apres-soleil-i-creme-richesse/
Moje ljeto uz Kérastase: Elixir Ultime Moringa Immortel – https://beautyblogette.net/moje-ljeto-uz-kerastase-elixir-ultime-moringa-immortel/

 

Izvrsna maska u kombinaciji s kupkom je učinila moju kosu mekanom i sjajnom. Kod same kupke mi se posebno svidjelo to što vrlo dobro očisti tjeme, tako da bi mi ostalo čisto dulje nego li pri korištenju nekog uobičajenog (drogerijskog) šampona. Zbog toga bih ove proizvode mogla koristiti tijekom cijele godine.

Ulje nije iz Soleil kolekcije, dakle namijenjeno je korištenju tijekom cijele godine pa ću s korištenjem istog i nastaviti. Kosa je svilenkasta, mirisna i zaglađena nakon uporabe.

 

Kosa mi usprkos suncu i moru nije ispucala, a zadnji put sam se šišala u drugom mjesecu. To je popriličan uspjeh za izbijeljenu kosu. :) Cijelu kosu sam farbala početkom ljeta, a tijekom ljeta samo izrastak. S obzirom na to da sam koristila Soleil proizvode boja mi je blijedila normalnim tempom, odnosno sunce i more nisu negativno utjecali na nju.

 

U srpnju sam priču započela morskim ugođajem, a završit ću je u planinskim krajevima, točnije na vrhu Risnjaka.

Moje ljeto uz Kérastase + pogled s vrha Risnjaka

 

Pogled s vrha je zaista predivan. Na samom vrhu nalazi se metalni volan, kojeg možete vidjeti na slikama. Ovaj je izlet obuhvatio 6,5 km hoda od Vilja (1168 m) do Velikog Risnjaka (1528 m nadmorske visine) i nazad.

Moje ljeto uz Kérastase + pogled s vrha Risnjaka

Moje ljeto uz Kérastase + pogled s vrha Risnjaka

 

U suradnji s Kérastase Hrvatska

 

➡️ Prati me na Instagramu!


63 thoughts on “Moje ljeto uz Kérastase + pogled s vrha Risnjaka”

  1. Super fotke. Ja se nisam usudila popeti na sam vrh. Imam malih problema s visinom pa sam se prilijepila za onaj niži dio ispod samog vrha i trudila ne gledati dolje dok ne završimo s tim :D

    1. Pretpostavljam da znam koji je to dio, jer sam baš tamo vidjela jednu curu koja je čekala svog dečka da se vrati s vrha. :D Svejedno si se popela vrlo visoko. Mnogi odustanu još kod planinarskog doma. Ona strmina ne djeluje baš pitomo. :D

  2. Obožavam Kerastase kao brend, zaista obožavam i jednom kada ga probaš teško je stati :D
    Trenutno koristim elixir,ali u ljubičastoj bočici :D
    Predivne su ti slike, ali me posebno očarala tvoja kosa :D

  3. Volim Kerastase ulja jer su stvarno učinkovita ali i traju jako dugo, posljednje sam imala više od godinu dana! :) Nisam nikada bila na Risnjaku, ali voljela bih ga posjetiti, a pogotovo nakon takvih slikica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »