Talijanska modna kuća, poznata po svojim kolekcijama u kojima dominiraju šarene, žarke boje i printovi, lansirala je novi miris jednostavnog naziva – Missoni.

“Željela sam stvoriti miris posvećen senzualnim ženama, posvećen ženstvenosti” izjavila je kreativna direktorica Angela Missoni i dodala: “Ona je samouvjerena žena, koja nosi ovaj miris kao haljinu koja joj savršeno pristaje, otkrivajući njenu ženstvenost i šarm”.

Novi miris upakiran je u staklenu bočicu inspiriranu venecijanskim puhanim staklom. Jedinstvena bočica u nijansama ljubičaste, fuksije i zelene predstavlja moderan i bezvremenski dizajn, baš kao nepogrešivi Missoni stil.

Missoni EdP

 

Gornje note su voćne: bergamot, limun, cedar i kruška. Slijede jasmin Sambac i cvjetne note, dok su donje note drvene i sadrže: ambroxan, zrno tonke i sandalovinu.

Prisutna je citrusna oštrina, ali je izvrsno sljubljena sa zrelim, slatkim kruškama. Tako se otvara, no djelić ulaznih nota zadržava se i dalje. Miješa se s dominantnim srednjim cvjetnim notama, gdje treba izdvojiti zavodljivi jasmin, te s drvenastim donjim notama. Ova kombinacija čini Missoni parfem veselim i šarmantnim, a uz to i moćnim. Svoj zabavno-snažni karakter dokazuje i postojanošću koja je vrlo dobra. Na mojoj koži zadržava se satima.

Pravi je izbor za proljeće, kao poveznica snažnijih nota zime te nešto razdraganijih ljetnih nota. Upravo se stoga lako može provući i kroz sva godišnja doba. Također, nosiv je u raznim prilikama, od jutra do večeri.

Vjerujem da se pri izradi ciljalo na što širu publiku, stoga nema ničeg neobičnog u njemu i samim time sigurna sam da će odgovarati mnogim korisnicama. Uz to, ideja s početka priče ovdje je dobro sprovedena u djelo te ovaj ženstveni miris doista pristaje poput haljine.

Missoni EdP

Missoni EdP

Missoni EdP

Cijene:

  • 30 ml – 375 kn
  • 50 ml – 569 kn
  • 100 ml – 735 kn

 

Volite li Missoni mirise? Jeste li isprobale ovaj?

 

PR uzorak

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


12 thoughts on “Missoni EdP”

  1. Čim sam ga vidjela i pročitala note koje sadrži, privukao me. Nažalost, kod mene ga nema pa ga nisam mogla isprobati. Ali zato, na moju veliku radost, jučer sam kupila Gloria Glam novine i dobila uzorak od 5ml parfema. Zaista je prepredivan, sad ga baš želim i kupiti.

  2. Dobila sam mini bocicu uz neki casopis (ne mogu se sjetiti nikako koji) i pakiranje je preslatko i parfem je bas ugodan i mislim da cu ga kupiti. (Ne znam jesi li probala Attraction od avona,ali na sebi ne mogu prepoznati razliku izmedju ova dva parfemcica izuzev trajnosti koja ide na ruku Missioniju..)

    1. Gloria Glam ga je imala u ponudi. Nisam isprobala taj od Avona, ali baš hoću kad su tako slični, čisto da usporedim. :) Ne čudi me, jer note nisu neponovljive, a očito je bila ideja da se miris svidi većini žena, u čemu vjerujem da su i uspjeli. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »