Svibanj 2012. – Najdraži Proizvodi

 

Iris Moreau Precious Rose Serum

I dalje uživam u ovom iznimno hidratantnom serumu. Stvarno je super! Recenzija za koji dan. :)

 

Embryolisse®  Lait-Creme Concentre

Još malo hidratacije u obliku Embryolisse®  kreme, koja je totalni must-have, barem po mišljenju svjetski poznatih vizažista. Moram priznati da mi se baš svidjela, a super stvar je i njezina široka primjena: služi hidrataciji, kao baza za puder, za skidanje šminke, a čak ublažava iritacije nakon depilacije. Čini sve što i obećava, a više o tome u jednom od narednih postova.

 

Lancôme Le Crayon Khol Black Carat – 024 Black Gold

U zadnje vrijeme na očima najčešće imam crni šljokičasti liner, točnije ovu olovku. Pogodna je za svakodnevno nošenje, jer sjajne čestice nisu pretjerano upadljive.

 

Lancôme Hypnose Doll Eyes maskara – 01 So Black!

Maskara s cvjetnim mirisom je stvarno pun pogodak, no ono što mi se najviše sviđa je njezina izdržljivost. Testirala sam ju više navrata, pri nošenju od 12+ sati, u raznim vremenskim uvjetima i zaista se pokazala postojanom.

 

Lancôme L’Absolu Rouge – Golden Hat Foundation #132

Ovaj ruž je milina! Predivna nijansa crvene koja me baš oduševila, a i vrlo je ugodan na usnama. I’m in love! :x

 

essence gel eyeliner – 03 berlin rocks (recenzija)

Ovaj tuš koristim kada mi je potreban neuništiv, cjelodnevni make-up. Već sam napomenula da se fiksira poput tetovaže i to ga čini savršenim za cjelodnevno nošenje.

 

Koji su vaši prošlomjesečni favoriti?

bloglovin'

Instagram

80 thoughts on “Svibanj 2012. – Najdraži Proizvodi”

  1. ruž je krasan :x
    moji favoriti su avonove roze perle, misslyn highligher koji koristim i kao sjenilo, nivea krema soft&refreshing, garnierov pure active gel i tonik :x

  2. essence tek. puder,manhattan my box sjenila,avon super extreme extend maskara i nivea hidratantna krema (dnevna) za normalu do mjesovitu kozu

  3. Volim ovakve tvoje postove! :x Uvijek se nađu neki zanimljivi proizvodi! :) Moj apsolutni prošlomjesečni favorit je ricinusovo ulje! Već sam nakon samo par dana njegova korištenja primijetila kako su mi trepavice duže, a danas sam, nakon malo više od mjesec dana njegova redovitog korištenja, po prvi put u životu zadovoljna sa izgledom svojih trepavica.

      1. Probala sam ga staviti, ali kako je jako gusto trebalo mi je puno vremena da ga razmažem pa sam od toga odustala. :) Vjerujem da bi imalo učinka na gustoću kose jer su mi trepavice znatno gušće, samo bi ga onda vjerojatno trebalo duže koristiti.

  4. Ovaj gel liner je stvarno super, prvo sam kupila crni, a onda i zeleni kad je bio na sniženju tj kad su neki proizvodi izlazili iz asortimana, super formula, trajnost, pigmentiranost, cijena, sve… Moji favoriti: Garnier BB, Essence mat bronzer, Borjouis 34 rumenilo, I <3 Extreme maskara, to mi je bila šminka za svaki dan. OT Sad sam kupila za probu od Essencea Get Big Lashes maskaru u sivom pakiranju (volume i curl), ima zaobljenu četkicu i prezadovoljna sam, meni u rangu sa I <3 Extreme

  5. ova krema embryolisse lait creme concentrate mi super zvuci! Jos kad je tako visenamjenska, definitivno isplativa investicija. Gdje se moze kupiti i koja je cijena? :)
    moji favoriti su essence lakici veselih boja, obozavam ih…super utjecu na raspolozenje! ;;)

  6. Ruž je divan :D

    Potpisujem za tuš, ja neki dan nisam bila doma, pa nisam skinila šminku,a bila mrtva umorna i zaspala sa tušem, ujutro sam se produila kao da se našminkala prije pola sata, odličan je :D

    1. Da, ovaj tuš je ludilo! :) Najdugotrajniji ikad! Kad god moram ići negdje na duže staze obavezno ga stavim. Nedavno sam njega i ovu maskaru imala na očima ravno 22 sata i pokazali su se super postojanima.

      1. U super, i tvoj je pokazao super postojanost, nadam se da i su druge nijanse tako dobre, baš si razmišljam uzeti smeđi, više za dnevne kombinacije, ponekad mi je crni pretežak :D

  7. Lancôme Hypnose Doll Eyes mascara tha I always wanted-so now I have to buy one from myself :)
    and the essence gel eyeliner has such a bright and great colour but I’m sure afraid of wearin this because I’m too plae for that and it’s too harsh for me as makeup .

  8. Prošli mjesec me zaintrigirao Iris Moreau serum, a ovaj put Embryolisse multipraktik :D
    Zapravo i nemam nešto previše novih favorita u zadnje vrijeme, uglavnom koristim proizvode koji mi već dulje vrijeme dobri ili imam neke nove koji mi nisu toliko dobri da bih ih opet kupila ili da bi bili neki favoriti ;;) No definitivno mogu izdvojiti jednu ali vrijednu stvarčicu a to je Yves Rocher Cure Solutions krema protiv znakova umora ^#(^ Družimo se zadnjih mjesec dana i definitivno mi je jedna od najdražih krema za lica koje sam ikad imala.

  9. Baš bih voljela probat Lancome Hypnose maskaru, al kad bih odlučila potrošit toliko novčića na maskaru mislim da bih rađe opet uzela Virtuose :x Ne mogu vjerovat da od mojih brižnih trepavica uspije čudo napravit :p

  10. ruž je divan <3

    imala sam taj essence liner, ali mi se osušio za par mjeseci =/ sad koristim Catrice i fenomenalan je ^^

    1. Ovaj liner ti se osušio?! Moram priznati da me to čudi s obzirom da je vrlo vodenast, čak i previše. Essence je prije ovoga izbacio jedan drugi gel liner koji se svima skrutio, ali je riječ o limitiranom izdanju pa ga više nema za kupiti.

      1. ne ne, baš ovaj… ne znam kako, bio mi je super i nisam ga koristila neko vrijeme (tipa mjesec dana), i otvorim ga i suh je :O a pazila sam da ga dobro zatvorim i sve… jbg, al catrice mi je i tako i tako bolji =)

  11. Ja jedva čekam recenziju tog Irisovog seruma. Meni je Essenceov tuš jedan od najdražih. Jedino što bih još voljela isprobati(pored Iris seruma) je ta Lancome maskara. Toliko blogerica je hvali :D
    :**

  12. Embryolisse mi se čini super. Kolika joj je cijena?
    Moji favoriti ovaj mjesec su Essence highlighter, Becutan mlijeko za tijelo i L’oreal narančasti lak za nokte u nijansi 303.
    :D

  13. tek nedavno sam otkrila LRP tekuci puder i to je definitinvo nesto najbolje za moju kozu ikad! nakupovala sam se pudera ali ovaj je zakon – postojan, taman koliko treba prekrije a ne cementira, jedino mi ne odgovara za podocnjake :(

        1. Hehe… Ovisi o problemu. Npr. tamne podočnjake najbolje prekriva narančasti korektor. Od jeftinijih i dostupnih pada mi na pamet Oriflame Beauty Conceal Kit. Recenzirat ću ga jednom prilikom. :)

  14. Hvala na favoritima, odlični su i jedva čekam recenzije, ja nemam toliko puno favorita, ali evo ova dva su mi najdraža Avon Jillian Dempsey Professional Kohl Eyeliner u ljubičastoj nijansi te Avon balzam za kožicu oko noktiju koji mi pomogne da mi ruke izgledaju ljepše, zaista. :-h

  15. I was actually just a model for a MAC Cosmetics Workshop. One MUA was from Madrid, he used the Embryolisse Moisturizer on me. I asked him about it, because I had never seen that brand before. He said that all the models in Europe use it. I of course could not remember the Brand name and did not have time to put it in my phone, so I’m glad I stumbled across this post today, thanks! :)
    http://www.missprissheather.blogspot.com

  16. Essence gel eyeliner je definitivno moj favorit! Kada sam ga kupila nisam očekivala neko čudo s obzirom na cijenu, ali ovo mi je definitivno najbolji eyeliner do sada jer je postojan cijeli dan i ne moram se brinuti da će mi se preslikati na kapku. I da, jaako se sporo troši što je dodatni plus.

  17. The Precious Rose serum sounds like it’d be gorgeous to use, I’ve seen products with rosewater and rose hip oil before and heard they’re very soothing and healing.

  18. Moj mjesečni favorit su Essence lakovi koji su me ugodno iznenadili jer mi ostanu 2 do 3 dana a da ih ne moram popravljati što neki skuplji nisu.

  19. I’d really like to try out the serum. I’ve been told using a serum under your moisturizer is essential, yet I’ve never used that product.
    Digicats {at} Sbcglobal {dot} Net

  20. The Embryolisse creme and the essence gel eyeliner are the ones I’m most curious about.

    Since Sam from pixiwoo keeps gushing about the Embryolisse moisturizer, it has to be great. Her praise is the best guarantee I can get. ;)

    I haven’t heard about this brand of eyeliner before, but since you say it stays put all day long, I will have to give it a try. :)

  21. I ja sam jedna od ovih koje jedva čekaju recenziju seruma ;) Već si dulje vrijeme želim kupiti neki serum, ali nikako da se odvažim na to jer imam poprilično osjetljivu kožu pa se ne bih htjela zeznuti. Moji favoriti već par mjeseci su Garnier BB krema, Eveline bijeli serum protiv celulita i Kerastase Elixir Ultime ulje za kosu :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »