Danas vam donosim gostujuću recenziju koji je za ovu priliku napisala moja kolegica blogerica Anaviglam
Hvala Ivani na izvrsnoj recenziji, kao i Manomai brandu na ustupljenom proizvodu. 

 

Iza imena Manomai krije se kozmetički brand koji dolazi s dalekog Tajlanda, a poseban je po tome što su njihove kozmetičke linije podijeljene prema krvnim grupama.

Već nam je poznata dijeta prema krvnim grupama i činjenica kojom je Dr. Peter D’Adamo dokazao da ako konzumirate namirnice koje odgovaraju vašoj krvnoj grupi osjećat ćete se zdravije te ćete lakše izgubiti višak kilograma. Shodno toj tezi, Manomai brand krenuo je u vlastita istraživanja.

Naime, kako je koža najveći ljudski organ ona djeluje kao spužva tako što apsorbira sve što se stavi na nju. Dugogodišnja istraživanja dovela su do zaključka da bi se trebala uskladiti harmonija između površine i unutrašnjosti, dakle, ono najbolje iz prirode prilagoditi krvnoj grupi te tako pružiti koži najbolje za nju.

Manomai Around The Clock Facial Serum čini mješavinu posebnih sastojaka koji odgovaraju pojedinoj krvnoj grupi.

Serum koji je meni ustupljen na testiranje odgovara mojoj krvnoj grupi koja je 0+ te se sastavom bazira na morskim algama i ekstraktu lišća guave (sve sastojke pogledajte ovdje). Radi se o hidratantnom serumu koji na licu ostavlja dojam svježine, ali sprečava lučenje viška sebuma te ne čepi pore. Kako su alge bogate vitaminima, mineralima i aminokiselinama, serum pomaže koži da zadrži elastičnost te uspori znakove starenja. Ekstrakt lišća guave koristi se pri suzbijanju raznih infekcija pošto sadrži antibakterijska svojstva, a uz to potiče i proizvodnju kolagena.

Serum ne sadrži parabene, mineralna ulja, umjetne boje i mirise. Dermatološki je testiran te su korišteni prirodni konzervansi. U skladu je s ISO standardima i GMP (Good Manufacturing Practice). Niti u jednom dijelu proizvodnje nije testiran na životinjama.

Serum dolazi u staklenoj ambalaži s pumpicom za doziranje. Pri tome moram napomenuti da je jedna pumpica sasvim dovoljna na cijelo lice, a kako sam ja nanosila serum i na vrat te dekolte, koristila sam dvije pumpice jednom dnevno. Tekstura seruma je fluidna pa se time i lijepo nanosi na lice te brzo upija. Isto tako, kao podloga make up-u je savršen.

Miris seruma orijentiran, osjete se herbalne note, no vrlo decentno, a po nanošenju brzo hlape.

Po nanošenju koža postaje na dodir znatno nježnija i glađa. Isto tako, kako se promjena osjeti pod prstima jednako tako je i osjetite kroz elastičnost i hidrataciju. Nakon nekog vremena počela sam primjećivati i da mi je koža puno svjetlija, odnosno ten u potpunosti ujednačen, a pore uže no inače.

Moja inače mješovita koža bila je svježa i blistava, s time da sjaj nije bilo izazvan s lučenjem sebuma. Ako bi nastale sitne iritacije u obliku eventualnih prištića, upala bi znatno brže prošla, a za istim nisu ostali tragovi poput crvenila ili mrlja.

Po otvaranju upotreba seruma preporučuje se iskoristiti ga unutar 6 mjeseci koliko smatram da ovo pakiranje i traje. Cijena seruma za 30 ml sadržaja iznosi 80$ (oko 435 kn).

 

Savršena koža je zapravo zdrava koža, a moja je trenutno upravo takva.

Znakovi ugode koje osjetim iznutra vidim i na površini kože a tada znam da zasigurno postoji veza između harmoničnog sklada iz prirodnih sastojaka koji gode mojoj krvnoj grupi.

Testirala sam jedan od svakako najzanimljivijih seruma koji je u kratkom roku dao vidljive rezultate, kako izvana tako i iznutra. Koncept samog branda je jako zanimljiv i mislim da kada bi svi malo više poveli računa o tome što unosimo u organizam, neovisno o načinu, možda bismo ipak bili malo ispunjeniji i sretniji. Naše zdravlje bi svakako bilo zadovoljno.

 

Manomai Around The Clock Facial Serum

Manomai Around The Clock Facial Serum

Manomai Around The Clock Facial Serum

Manomai Around The Clock Facial Serum

Manomai Around The Clock Facial Serum

Manomai serum možete kupiti putem službene stranice: http://www.manomai.com/

 

PR uzorak

Jeste li čule za Manomai? Sviđa li vam se ideja na kojoj se bazira serum?

➡️ Prati me na Instagramu!


42 thoughts on “Manomai Around The Clock Facial Serum”

  1. I’ve never heard of Manomai. I am guessing they are not in the UK? I love serums though & I really like the bottle shape and size. Packaging always attracts me more than what a product does haha.

  2. Very interesting idea to create skincare products based on blood type. But within each blood type, there are all sorts of skin types. So how does it work then? I don’t expect a dry skin A type to use the same product with an acne prone skin A type….

  3. Nikada nisam čuo za taj brand koji mi je baš zanimljiv zbog toga što su kozmetički proizvodi podijeljeni prema krvnoj grupi. Nisam siguran čemu serum točno služi, ali rado bih ga isprobao na svojoj problematičnoj i masno/mješovitoj koži ukoliko će to pomoći. :D

  4. Whatt? A serum catered to your blood type? Thats def something new!! I have never heard of the brand nor the concept, but you got me intrigued babes!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »