Isprobala sam četiri Madam Glam laka u nijansama: Look At The Stars, Text me Later, Lilac Madness i Sea, Swing and Sun.

Madam Glam lakovi za nokte: Look At The Stars, Text me Later, Lilac Madness i Sea, Swing and SunLook At The Stars, Text me Later, Lilac Madness i Sea, Swing and Sun

 

Look At The Stars opisan je kao vibrantna indigo nijansa i među navedenima jedini je s jelly teksturom. Potrebno ga je nanijeti u 2 do 3 sloja kako bi se postigla boja poput one u bočici. Ostali lakovi kremaste su teksture i potrebno ih je nanijeti u 1 do 2 sloja. Text me Later hladna je, tamna nijansa ljubičaste. Sea, Swing and Sun je pastelno plava nijansa, dok je Lilac Madness predivna nijansa svijetlo ljubičaste u koju sam se odmah zaljubila. :x

Sve četiri nijanse su mi predivne, s tim da bi Text Me Later više odgovarao hladnijim danima, a ovog proljeća i ljeta najviše sam nosila Sea, Swing and Sun te posebice Lilac Madness koji me je baš oduševio. Te dvije nijanse testirala sam po pitanju trajnosti i vrlo sam zadovoljna, jer su se pokazale postojanima. Izdržale su na mojim noktima oko 5 dana.

Lakovi dolaze u poprilično velikim bočicama koje sadrže 14,8 ml laka. Kada sam prvi put nanosila jedan od njih nisam bila oduševljena vidjevši tanku četkicu, kao i vrlo tekuću formulu koja prebrzo klizi niz četkicu, a i sušenje ide sporo. No, kremasta tekstura ovih lakova je prava divota. Vrlo je lako raditi s njom, klizi po noktima, pa lakovi izvrsno izgledaju kada su naneseni. Zapravo, rekla bih da je to neka kremasto-gelasta tekstura posebice zato što nokti s njima izgledaju poput geliranih. Stvarno su predivni, odlične teksture i divnih nijansi. Nisu testirani na životinjama i 5-free su, odnosno ne sadrže sljedeće sastojke: dibutil ftalat, toluen, formaldehid, formalinski rezin i kamfor. Popis sastojaka prikazanih lakova možete pogledati ovdje.

 

Madam Glam lakovi za nokte: Look At The Stars, Text me Later, Lilac Madness i Sea, Swing and Sun

Madam Glam lakovi za nokte: Look At The Stars, Text me Later, Lilac Madness i Sea, Swing and Sun

Madam Glam nail polishes: Look At The Stars, Text me Later, Lilac Madness i Sea, Swing and SunSea, Swing and Sun | Lilac Madness
Look At The Stars | Text me Later 

 

Madam Glam lakove moguće je kupiti putem službene stranice, a cijena pojedinog laka iznosi $10,95 (oko 75 kn). 30% popusta možete dobiti uz pomoć sljedećeg koda: YT30OFF. Svoje proizvode šalju diljem svijeta, a za kupovine iznad $40 poštarina je besplatna.

 

PR uzorci

Jeste li čule za Madam Glam brand? Koje nijanse dominiraju na vašim noktima ovog ljeta?

➡️ Prati me na Instagramu!


8 thoughts on “Madam Glam lakovi za nokte”

  1. Predivne nijanse. Najljepše su mi Sea, Swing and Sun i Lilac Madness. Baš su mi ove dvije krasne i taman sad za ljeto. Jako lijepo izgledaju. Čula jesam za ove lakove, ali ne baš previse, onako više ˝usput˝ sam ih zapazila.

  2. Prvi put čujem za ovaj brend, ali oduševila sam se bočicama a i bojama, Lilac Madness je prekrasan :) Prvo sam mislila da je možda neko ogledalo ispod ili vidim duplo, ali ipak su znači tako velike =D> Lajkam što nisu testirani na životinjama i 5-free!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »