L’Oréal Paris navodi sljedeće:

S Color Riche L´Extraordinaire, L’Oréal Paris stvorio je novu generaciju ruža za usne čije su boje intenzivnije od običnog ruža, čiji je sjaj sofisticiraniji od sjajila za usne i koji je ugodniji na usnama od balzama… Krasi ih spoj ulja i intenzivnih pigmenata u potpuno novoj formuli. Tehnologija pigmenata i ulja stvara novu dimenziju boja za sjajne, naglašene i dramatične usne.

Formula je obogaćena dragocjenim i hranjivim uljima argana, lotusa i kamelije. Upravo su ulja zadužena za posebnost ovih ruževa. Podaruju punoću nijansama, visoki sjaj te su zadužena za iznimnu njegu usana.

 

[Moji dojmovi]

Kao što je istaknuto u uvodu, L’Extraordinaire by Color Riche tekući su ruževi koji kombiniraju svojstva ruževa, sjajila i balzama. Upravo to i je pravi opis, jer u njima prepoznajem karakteristike svih triju.

Dolaze u elegantnom zlatnom pakiranju. Imaju odličan aplikator koji klizi po usnama u kombinaciji s divnom teksturom ovih ruževa. Uljima ispunjena formula stvarno je posebna. Podaruje im visoku hidrataciju pa ovi ruževi odlično njeguju usne, poput balzama. Za visok sjaj zadužene su sitne sjajne čestice koje krase svaku nijansu.

Pigmentacijom variraju pa su mnogi primjerci slabije pigmentirani nego što sugerira boja na pakiranju, ali nadogradivi su i, s kojim slojem više, mogu se dobiti upečatljivije nijanse. Snažna pigmentacija krasi nijanse 304 Ruby Opera i 401 Fuschia Drama te, pri korištenju istih, jednim prelaskom aplikatora uspijevam dobiti potpunu prekrivenost usana, uz iznimnu punoću boje.

Tekstura im je tek blago ljepljiva, upravo onoliko koliko je potrebno da bi ruževima pružila solidnu postojanost. Zbog tekuće teksture najsličniji su sjajilima, no ipak će se zadržati na usnama nešto dulje od prosječnog sjajila. Nakon konzumacije jela i pića treba ih obnoviti, a neke će se nijanse i potom zadržati na usnama, doduše u izmijenjenom obliku, nalikujući na lip stainove.

Najdraže nijanse su mi 201 Rose Symphony i 500 Molto Mauve. Rose Symphony je prekrasna nijansa koja osvježi cijelo lice i upravo mi je zato ona najljepša, a Molto Mauve izvrsno izgleda na usnama i odlično se uklapa u moj dnevni make-up.

L'Oréal Paris L'Extraordinaire by Color Riche tekući ruževi za usne101 Rose Melody, 102 Rose Finale, 201 Rose Symphony, 301 Rouge Soprano, 304 Ruby Opera, 401 Fuschia Drama, 500 Molto Mauve & 600 Nude Vibrato

L'Oréal Paris L'Extraordinaire by Color Riche tekući ruževi za usne

L'Oréal Paris L'Extraordinaire by Color Riche tekući ruževi za usne

L'Oréal Paris L'Extraordinaire by Color Riche tekući ruževi za usne101 & 102; 201 & 401; 301 & 304; 500 & 600

L'Oréal Paris L'Extraordinaire by Color Riche tekući ruževi za usne101, 102, 201, 301, 304, 401, 500 & 600

L'Oréal Paris L'Extraordinaire by Color Riche 201 Rose Symphony201 Rose Symphony

L'Oréal Paris L'Extraordinaire by Color Riche 201 Rose Symphony201 Rose Symphony (uskoro ću recenzirati i ovaj prekrasan Maybellineov tuš)

 

Cijena (6 ml) – 95,90 kn
Sastojci

 

PR uzorci

Jeste li isprobale ove ruževe? Koja vam je nijansa najdraža?

➡️ Prati me na Instagramu!


56 thoughts on “L’Oréal Paris L’Extraordinaire by Color Riche tekući ruževi za usne”

    1. 102 se i meni sviđa, tj. uz ova dva još znam posegnuti za 101 i 102. Upečatljivije nijanse jako volim, samo što mi one nisu pogodne za svakodnevni make-up, tako da njih manje nosim, ali slažem se da su divne. :)
      Hvala ti! :) Tuš je stvarno super.

  1. Vauuu!! Super fotke, stvarno si sve lijepo pokazala. Kako ja nisam baš ljubiteljica ruževa (hihih) meni se najviše sviđa 600, a moga bi proći i 101 :-))

  2. Ovaj crveni ti krasno stoji :) nisam ih probala, probala sam samo onu prijasnju verziju Caresse i nekako mi nisu bili pigmentirani koliko sam ocekivala, ali ove jace boje mi se sviđaju :)

  3. This is the whole new thing for me. Unfortunately, this kind of product still doesn’t enter Indonesia yet. I hope they will consider Indonesia as their market target as I like the color of number 102 and 500. Thanks for sharing, btw.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »