U suradnji s ItGirl portalom i Lancômeom kreirala sam jesenski look s L’Absolu Velours. Baršunaste divote za usne iz Lancômea tek će se naći na policama parfumerija pa premijerno pogledajte swatcheve (193, 362 & 385) i look (385).

Na očima su u glavnoj ulozi: sivo sjenilo, crni tuš te istaknute trepavice. Lice je probuđeno daškom koraljnog rumenila, a sva je pozornost usmjerena na usne. Ove jeseni ItGirls nose elegantne, a istovremeno odvažne, crveno-ljubičaste nijanse.

Usne su obojene baršunastom divotom iz Lancômea koji se pobrinuo za ekskluzivno predstavljanje svojih noviteta čitateljicama ItGirl portala i Beauty Blogette bloga. Riječ je o L’Absolu Velours tekućim ruževima koji se nanose poput sjajila, a dugotrajni su kao ruževi te iznimno pigmentirani. Uskoro će doći na police parfumerija, a u ovom postu premijerno pogledajte kako izgledaju nijanse: 193 Velours de Caprice, 362 Velours de Pêche i 385 Velours de Pourpre. Potonja je korištena za look.

Mat završetak u kombinaciji s kremastom teksturom pravi je ItAccessoire za usne ove jeseni!

Lancôme L'Absolu Velours look for ItGirls

Beauty Blogette: Lancôme L'Absolu Velours look for ItGirls

Lancôme L'Absolu Velours

Lancôme L'Absolu Velours look for ItGirls

Lancôme L'Absolu Velours look for ItGirls193, 362 & 385

Lancôme L'Absolu Velours look for ItGirls

 

PR uzorci

Sviđaju li vam se L’Absolu Velours? Koju biste nijansu voljele isprobati?

➡️ Prati me na Instagramu! 🥰


82 thoughts on “Lancôme L’Absolu Velours look for ItGirls”

  1. You look so beautiful! The bright pink lip color looks so amazing against your fair skin and light hair. I have never tried one of these products before but would be open to it! :*

  2. ajme prekrasna su sva 3 :)) Sviđa mi se što je boja sjajna i nisu ti se na usnama nimalo razlili! Nadam se da će 362 i 385 naći put do mene :D

  3. Aw, you look beautiful! Love your lashes / eye makeup. I haven’t tried the Velours yet, but I really love Lancome lip products so I’ll keep an eye out for these :)

  4. I think this is very smart move what Lancome is trying to do….with this kind of shades that targeting younger market, is actually going to put Lancome into a bigger range :) I think my mom is not going to be the only one who’s using Lancome products from now on…

    1. Lancôme targets younger women lately, especially with the glosses and polishes from the In Love collection (lower prices, cute colors and packaging). Now all generations can find something for themselves. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »