Što reći o Lancômeovim legendarnim sjajilima?! Prošla su kroz razne hit tv serije i filmove, a našla su svoje mjesto i u nekim knjigama. Tako nam Lana Biondić u svojoj knjizi ‘Život na visokoj peti’ preporučuje da ljeti uživamo u Juicy Tubes ukusnim sjajilima (uz napomenu da pazimo da ih ne pojedemo), a u knjizi ‘Plavuše iz Bergdorfa’ Plum Sykes se čudi kako li su žene u prošlosti uopće mogle živjeti bez ‘Lancômeovih Juicy Tubes sjajila za usne u dvadeset nijansi’.

Nekada sam ludovala za sjajilima pa se tako u mojoj kozmetičkoj torbici uvijek nalazilo jedno Juicy Tubes sjajilo. Bila su vrlo sjajna, vrlo pigmentirana i odličnog okusa.

Sjajilo koje vam danas predstavljam je nešto drugačije od Lancômeovih standarnih sjajila. Naime, ovo je iz P.U.R.E. kolekcije koja se bazira na elementima iz prirode. Ovo je prva prirodna kolekcija s 95% sastojaka prirodnog podrijetla, a okusi su 100% prirodni. Ova kolekcija je limitirana, a nijansa koju možete vidjeti na slikama je #113 Genuine Tomato.

Sjajilo je na usnama vrlo lagano, hidratantno, srednje pigmentacije, izražajnog okusa i poprilično je postojano.

Nemam nikakvih zamjerki na ovaj proizvod. Vrlo je ugodan na usnama te im pruža izniman sjaj.

Preporučila bih ga curama kojima su važni prirodni sastojci u kozmetici i koje se žele počastiti jednim takvim primjerkom iz područja high-end kozmetike.

 

Količina: 15 ml

Cijena: 200 kn

 

Lancôme Juicy Tubes P.U.R.E. sjajilo - 113 Genuine Tomato

Lancôme Juicy Tubes P.U.R.E. sjajilo - 113 Genuine Tomato

 

PR uzorak

Pridajete li važnost prirodnim sastojcima u kozmetici? Jeste li isprobale Juicy Tubes sjajila?

➡️ Prati me na Instagramu!


38 thoughts on “Lancôme Juicy Tubes P.U.R.E. sjajilo – 113 Genuine Tomato”

 1. Moram reći da sam u zadnje vrijeme počela pridavati veću pažnju sastojcima proizvoda i nekako se se trudim da kupujem što prirodnije proizvode. Nisam probala ova sjajila. Mislim da sam jedna od rijetkih koja ne voli sjajila.

 2. Rekla bih da sam u zadnje vrijeme počela pridavati važnost prirodnim sastojcima u kozmetici, jer to je zdravije za kožu. Juicy Tubes sjajila nisam probala, al ovako na prvu mi izgleda kvalitetno, nijansa je prekrasna i mislim da bi bilo dobro imati tako nešto, ali ja više koristim ruževe. ;)

 3. Volim mazalice koje su za pojesti, ali ova je za mene jednostavno preskupa. Vjerujem da je savršena, ali svejedno :(

 4. nisam koristila ta sjajila, nekako mi je skupo, vjerujem da je dobro ..
  inače, pridodajem važnost sastojcima da su što prirodniji ujedno i pazim da proizvodi nisu testirani na životinjama, to mi je jako važno

   1. Sjajila koja bih preporučila su kupljena preko kataloga iz Avona, Oriflamea i Pyrusa
    a u parfumerijama uzimam Pupine proizvode,
    zadnje sam uzela ovu paletu http://au.shopping.com/pupa-pupa-make-up-set-trendy-jungle-palette-black-pochette-05-fashion-12g-0-42oz-by-pupa-pupa/info u mulleru
    sjajila su fino pigmentirana, sjenila također, a uz nju sam dobila na poklon i torbu
    jako dobar shopping za 150kn ^#(^
    Što se tiče čistoće u prirodnim sastojcima sigurna sam za Pyrus i Alverde (dm marka), a za ove druge znam da ne testiraju na životinjama…

 5. Pridajem važnost sastojcima u kozmetici općenito a volim i onu prirodniju kozmetiku. No međutim, baš ta prirodna kozmetika često i nije moj odabir jer je krcata alkoholom koji se nikako ne podnosi sa mojom isušenom kožom, pa mogu reći da baš zbog toga često i izbjegavam prirodniju kozmetiku :D Nekad davno sam imala jedno Jucy Tube sjajilo i bila sam prilično zadovoljna. Ovo gore mi se baš sviđa ;)

  1. Ti prirodni pripravci na njegu kože ne sjednu svakome. Meni su se neke kreme za lice pokazale preteškima, a nisu me baš privukli ni miris i izgled. Tako da i ja često zaobilazim takve kreme za lice, kao i okoloočne kreme.

   Kada je riječ o ovakvoj vrsti sjajila, kao i takvim proizvodima za njegu usana, onda su rezultati zadovoljavajući. :)

 6. Slažem se u potpunosti no meni je ipak alkohol u prirodnoj kozmetici kao drugi ili treći sastojak takav trn u oku da odmah izgubim volju za kupovinom :D

 7. Imam poprilično osjetljivu kožu, pa i usnice i baš zato mi sve važniji postaju prirodni sastojci u kozmetici. Juicy sjajilo sam imala prije par godina i super je! Okus je savršen, jedino mi je malo ljepljivo – ali to se da preživjeti! ;)

 8. Za mene su Juicy Tubes najbolji sjajevi. Dobila sam jednom neko mini pakovanje sa nekoliko sjajeva i od tada ih kupujem svaki put kad ostanem bez zaliha. Mada ovo p.u.r.e. nisam probala :)

 9. Prirodno je zdravo, danas se svi sve više okreću prirodnim sastojcima u kozmetici. Prst gore za predivna sjajila u tubicama. Iako ja uglavnom koristim sjajila koja se nanose četkicom.

 10. This colour is catching my eye. :)
  About two years ago, I was using Juicy Tube gloss for several months. This stuff was making my lips look lustrous and shimmer with billions of golden dots.
  I would like to try this one you have presented here. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

:) ;) :x :* :> :p B) ;;) @) =P~ 8-> =D> [-o< :-S :-O 8-| :( :(( :D (*) @};- ~o) more »